Gnleymn Kizlar 28 haftalık bebislerin kilo durumu bedir? Ve kilo alması için neler yiyorsunuz acaba ve sizler kaç kilo aldiniz?hepsinin cvp ini bekliyorim 😂😂
Gullbrk Gnleymn 27 haftalıkda 1414 gramdı.şu an 30 haftadayız gitmedim daha yumurta tahin pekmez balık ceviz süt ve bol bol meyve yiyorum ekmek yemiyorum genelde bnde sadece 5 kilo aldım bebeğim alıyo saglıklı beslendiğimden dolayı
Angello Gnleymn 28 haftalikken 1040 gr di suan bilmiyorum 31 haftaligiz bu hafta ogrenicz ins 85le hamile kaldim suan 95 im
esssraaaa Gnleymn 30 haftadayız 1550 gr olmuşuz 65 kilo ile hamile kaldım hala 65 im çünkü 6 ay boyunca hiç bisey yiyemedim çıkardım. şimdide sekerim biraz yüksek çıktı. diyet yapıyorum. verdiğim kiloları aldım sadece
Sinem92 28 haftalıkken 1050 gramdı 29+2de 1260 oldu, biraz zayıf bizimki, 54 kiloyla hamile kaldım 65 kiloyum şuan 🤦♀️🤦♀️ 30+2 olduk Bebeğe kilo aldıran şeyler yiyorum muz ceviz çiğ badem vs ama bebek yerine ben kilo alıyorum galiba 😅
esideger 27+4üz şuan 26yken gittiğim zaman, bebek kilomuz 950 gramdı. Ve 72 ile hamile kaldım,şuan 82yim:(((
Eylul01 Bende bugün gittim. 23+0 haftalığm. Doktor kilosu 520gr dedi. Haftasına göre iyi dedi ama çevrmdekiler küçükmüş dedi. Sizce nasıl kilosu
Mrvylmz61 Bebeklere kilo aldırmaya çalışmayın nolur zamanı gelince öyle alıyolar ki normal doğum zorlaşmasın diye diyet yapmak zorunda kalıyorsunuz🙈