N1b2 Bsraylmzz benimde silik cikti gun gecmisti 4 gun sonrada kan tahlili verdim hatta gecmesine ragmen adet sancisi cektim dusukten korktum
1yildirim Dimple16 merhaba beni de doktorum salı günü kontrole çağırmıştı. Bende de kese görünmüş, 10 gün sonra gel görelim demişti. Çevremdekiler dışarı çıkma diyor… siz ne yapacaksınız? Ben çok kararsızım
Dimple16 1yildirim ben gittim çünkü kararszlik durumunda net olmaması beni çok yıprattı o yüzden gittim. Ekstra bir durum yoksa gitmeyin ama bu durumun ne kadar süreceğini de bilmiyoruz çoğu hastane pandemi hastanesi olmuş süreç sıkıntılı sonrada
1yildirim 7 Şubatçılar nasıl gidiyor? :) Umarım her şey yolundadır… 2 doktora göründüm şuana kadar… doktorlardan çok memnun kaldım ama hastanelerden memnun değilim. Doğum noktasında soru işaretlerim var. O yüzden yyeni bir doktor, hastane arayışındayım 💀
Kdrmira 1yildirim bende 2 Doktora gittim gitmek zorunda kaldim coronadan dolayi randevu bulamadigim icin 2 kizim var şuan kiza benzettiler 3.kizim gelior ayrintilida netlesecek rabbim Hayirli saglikli Evlat nasip eylesin insallah ayrintili ultrasonum 1 temmuzda kontrolum var bakalim ne olacak 🤗
1yildirim Kdrmira bu süreçte gerçekten zor oldu. :( Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de kız. :) detaylı ultrason için bir sonraki gidişimde bilgilendirecek sanırım doktor… onun haricinde her ay tahlil istedi. 🙏🏻
1yildirim Kdrmira dedki ki bundan sonra her ay bu tahlilleri yaptırıp geleceksin, kan ve idrar… kontrol amaçlı takip edeceğiz dedi