Kdrmira 5+3 selamlar kizlar bugun kontrlm vardi keseyi gorduk cok sukur 2 hafta sonra kalp atisi icin cagirdi hayirlisi bakalim 2 kizim var Simdiden merak ediyorum acikcasi cinsiyet rabbim saglikli.imanli evlat nasip eylesin hepimize insallah
Selalee22 Kdrmira insallah Yüce Allah senin için en hayırlısını verir dilerim bir oglun olur iki kızın var sonucta
Bsraylmzz Kdrmira merhaba bende 5+2 olarak gozukuyorum adetimin gecikmesi bugun 8 gunum bugun kan verdim yarin ogrenicem evde yptigim testlerde silik pembe cikiyor ne zmn ogrendiniz hamile oldugunuzu yada ne hissettiniz adet gecikmesinden baska
Hilal1608 Kdrmira kuzum bende 7 subatda oldum en son bugun 5+3 deyim bugun gittim hastaneye keseyi gordu ama cok kucuk minicik daha dedi haftaya gelirsen buyumus olur net goruruz dedi ultrason fotosunuda verdi 0.80 cm yaziyo gercrkten minicik😊 rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin 8. Hafta gibi kalp atisi net duyulur dedi banada
Sltn12ylmz Benimde son adet tarihim 7 sbat bende yarın gideceğim kese için inşallah görürüm bende normal ultrason ile mi gördü yoksa alttan ultrason ile mi ?
N1b2 Merhaba hanımlar bizde 7 +2 gunluguz keseyi gördum ama kalp atislari ocin gitmem gerekiyor 8 haftalık ken gel kesin duyalim dedi istanbul oturan varmi hangi doktora gidiyorsunuz
Zeynepekr Bsraylmzz ben son adetimden önce hissettim bulantı ve baş dönmesi yaşadım ama adet dönemlerimde sancılı ve bulantılı geçerdi gecikme olunca da beş gün bekleyip öyle test yaptım hemen çıktı sonuç belirgin bir şekilde
Kdrmira Bsraylmzz ben adetten birgun sonra testte ogrendim sonra gittim kan verdim 470 cikti oyle ogrendim ve sadece gogus uclarim agirdi onun harici bisey yok simdilik
N1b2 Bsraylmzz benimde silik cikti gun gecmisti 4 gun sonrada kan tahlili verdim hatta gecmesine ragmen adet sancisi cektim dusukten korktum
Bsraylmzz Zeynepekr bakalim benimde 8 gunum bugun degerim yuksek cikarmi idrarda gec cikiyormus bgun ebe soyledi 10 gun gecmesi gerekirmis
Nktozkn Bsraylmzz adet günümde evde test yaptım çift çizgi gördüm ikinci çizgi baya netti ertesi gün kan testi yaptırdım 808 çıktı değerim canım
Kdrmira Hilal1608 aynen ayni durumdayiz valla bana da 2 hafta sonra gel duyariz insallah kalp atisini dedi guzel haberler aliriz hep birlikte
Sxbmd Bende 5+4 günlük hamileyim,ultrasona 6 hafta bitsin öyle gidicem inşeAllah,çok korkuyorum ilk gebeliğim gelişmemişti kürtaj olmuşdum