mom101 Kızlar merhaba ben 7+2 haftalık hamileyim düne kadar miğdem bulanıp kusuyordum fakat dün ve bu gün kusmam kesildi sadece 8 gün sürdü sizce normalmi? Hala bebeği ve kalp atışını görmedim normalmi sizce?
brnr09 mom101 normal canım arada mide bulantısı geçer gibi olur ama sonra devam eder genelde. Bu arada ben 8. Haftada duydum kalp atışını. Henüz duymamış olman da normal
Tugbacolak mom101 kız derdın ne ☺️ Dua et gecmıs gıtmıs olsun aylarca cektım ben 3 ay surer dedıler bıtmek bılmedı hemde öyle sabh kalktım bulantım oldu falan degıl gunde 8-10 kereyı buldugu olurdu su bıle ıcsem gıder kusardm aylarca lavaboda yasadm sankı😀
Hilal9 mom101 normal ben de de olmuştu mide bulantısı bir gün kalktığımda yoktu , bir gün akşam çok bulanmıştı vs. Bu değişebilirmiş içini rahat tut 🙏🏼
mom101 Sinempl brnr09 kızlar teşekkür ederim rahatlattınız beni ya sata göre 6+3iken gittim ultrasonda 5 haftalık çıktı fakat alttan muayene ile kalp atışı ve bebek gözükmedi doktor boş gebelikten şübhelendi sarılık kesesi vardı ama 3 milim ve gebelik keseside 17 milim olmuştu ilk gebeliğimde boş gebelik oldu şimdi onun için korkuyorum onda kusmam miğde bulantım falan yoktu ama bunda vardı geçti
mom101 Tugbacolak ya 1 hafta yemedim içmedim aç kaldım şimdide ne yemek istediğimi bilmiyorum yağlı yemeklerden tiksiniyorum fakat bebeği görmediğim için biraz endişeliyim ama şu 8-9 günde neler çektim ben