Tugcenr Ay bu halsizlik beni mahvetti 31 haftalığız uyanıyorum kahvaltı falan yapıyorum kalkıyım ev işi yapıyım diyorum. Bir uyku bastırıyor bir halsizlik. Var mı yaşayan ne iyi gelir bütün işlerimi eşim yapmak zorunda kalıyor.🤪🤪
Mom20_ Tugcenr Su an bnde oyleyim kahvaltiyi yaptim kalkip is goreyim dedim evi toplim ama kalkamiyorum🤣
PrensTaha Tugcenr kahvaltı yapıyorum bulaşığı iki saat sonra yıkıyorum biri yardımcı olsa yerimden kalkmayacağım ütü yapmam lazım iki gündür duruyor işlerin kalması beni daha çok rahatsız ediyor uzansamda rahat olamıyorum.
Buse62 Tugcenr bende aynı bide dogumuma az kaldı inşallah biraz canlılık gelir diyorum doguma dogru Allah yardımcımız olsun
Tugcenr Mom20_ zorla itekleye itekleye. 😁😁😁 bide temizlik takıntısı olan bir insanım çok zor bir durum birazdan gidip uyuyacağım galiba.😂
Mom20_ Tugcenr Hahahah aynen gercektrn normalde temizlige but nimde cok takimtim var ama halsizlik kazandi ben hrp uyumak istiyorum
Tugcenr Mom20_ doğurana kadar geçmez mi acaba. Başlarda yoktu bu haftalar da başladı benim sen kaç haftadasın ne zaman başladı.
Mom20_ Tugcenr Ben 27.haftamdayim 25 den beri boyleyim vala bide benim erken dogum riskim var o yuzden cok dikkat ediyorum
Tugcenr PrensTaha benim genel temizlik yapıldı. İşte bi sil süpür toz al çık işim kaldı nerdeyse ölecem uykusuzluktan ve geç kalkarım bide keşke geçse bir an önce de işlerimi halletsem gerçekten hamileliğin sonlarına doğru insan ağırlaşıyor.
Tugcenr Arendeniz o zamana kadar sürüne sürüne iş yapacağım desene. 😁 ama bi hoş ki anlatamam ya böyle tatlı bi uyku hali. Şaşırıyorum vitamin falan da kullanıyorum.
Arendeniz Tugcenr ah canım bilmez miyim😂 sıcaklarda hamilelik atlatmış insanım el ayak ateş gibi dışarı çıkmak işkenceydi 😁 gececek gececek 😌 sen Bebek gelmeden uyu bolca 😂
Songsong Ben de 30.Haftaya gırdıgım gibi uyuşukluk halsizlik uyku veee iştah var bir de sankı yemiş yemiş sureklı biiiii şişkınlık🥺🥺🥺🥺🥺
Minikmucizr Tugcenr aynı ben 33+5 kahvaltıyı yapınca deli gibi uykum geliyor uyuyunca da dayak yemiş gibi kalkıyorum