CimenAlptekin Dün geceden beri çok sık büyük tuvalete çıkıyorum bi kaç yerde okudum doğum belirtisi yazıyor Bu durumu yaşayan varmı arkadaşlar? (34+5)
Elifduyguk CimenAlptekin boyle bir belirti duymadim hic baska belirti var mi kasilma ya da belde agri vs
gtitiz23 CimenAlptekin 31+4 haftalık hamileyim neredeyse tuvaletten çıkamıyorum ama küçük tuvalete Perşembee kontrole gitcem sorcm doktora
H1z2a3 CimenAlptekin canım sık tuvalete çıkma değil de ishal olmak doğum belirtisi benim öyle olmuştu. Sık tuvalet meselesine de gelirsek hamileliğim boyunca günde en az 4 defa büyük tuvalete çıkıyordum bn
Ceylan35 CimenAlptekin 33haftaligim bende sürekli lavaobaya gidiyorum bence bebek baskı yapıyor o yüzden oluyor
CimenAlptekin Elifduyguk sürekli tuvalete çıkma isteğim olduğu için arada kasıklarımda bir ağrı hissediyorum bugun kontrolüm vardı şu illet virüsten dolayı çıkmaya korktum gidemedim 🤦🏻♀️
CimenAlptekin gtitiz23 o bende epeydir var baskıdan dolayı oluyor ama şu büyük tuvalet olayı bu gece başladı .
CimenAlptekin H1z2a3 bende hergün olan bisey değildi canım geceden beri basıma gelince biraz araştırdım gecmıs postlarada baktım doğum yaklaştığını belirtiyor gibi yazılar okudum telaş yaptım .
H1z2a3 CimenAlptekin yok canım doğum belirtisi ishal ve onun arkasından en az bir saat sonra sancı başlıyor