Tumurcuq Kizlar iyi gunler...bu haftalarda sizde varmi ya vajinam sizliyor sanki nasil desem kemikleri agryor gibi hisedyorum...iki bacak aramda sizlama var ...sizde varmi kizlar?
Tumurcuq Tumurcuq vajinamin iki yan tarafida agryor ve yatsamda kalksamda kecmyor..kontroldende yeni gelmsdm her şey iyi idi
superrmomy Tumurcuq bende 31+2 yim bu şikayetten dolayı doktora gittim bi sorun olmadığını enfeksiyondan kaynakli olabildiğini söyledi
Sinem67 Tumurcuq bu bnde de var hele gece dha cok agryr nedense bacak arası kemiklerim. 30 haftalıgım bnde
Merve_06_ Tumurcuq benim de öyleydi magnezyumu ikiye çıkardı dokotr bi sabah bi akşam eskisi kadar yok ama gene de var tabi sızlama.
Tumurcuq Merve_06_ bende kulanyorum maqnezyum hatta 1 aydan cokdur kulanyom..hem bu dedym sizlama bu gunden oldu bende
Tumurcuq RHSENKAL ya zaten erken doguş riskm var hep yatyom...iş falanda gormyom..bu dedym sizlamada bu gunden var zaten..
superrmomy Tumurcuq bi ilac verdi ama almadım kendi doktoruma gideceğim canım doktorum tahlil yapmadan ilac vermiyor acilde ki doktor pek önemsemedi gibi geldi ama ntsde sancim falan çıkmadı bol bol su içiyorum ve sirekli suyla temizligime dikkat ediyorum
Sinemmdru Tumurcuq bendede oluyor canım internete bak istersen normal bunlar çatılar genişliyor vajina arasındaki kemikler genişliyor artık doğum zamanına yaklaşılıyor
Sinemmdru Tumurcuq canım 30 haftalık değilmisin normal yani çok aşırı aşırı bir ağrı varsa tabiki doktora gitmelisin