[silindi] Olimbera Evet doğru cok kararsiz kaldim yukleme yaptirmaya oyuzden yaptirmadim tokluk ölçücem dikkat edicem yediklerime insaAllah yükselmez yakinlarimdan cok iyi seyler duymadim oyuzden korkuyorum
yarennn79 Sinemmdru Ooo tamamen yalnis biliyosunuz 140 hamilelik dışı şeker hamilelikte 120 malesef ki tokluk 😊😊
yarennn79 Sinemmdru Üzgünüm ama bi 3 doktora daha gidin 3 u de yalnis biliyor canım yani doktordan iyi mi bilcen demeyin ama tokluk sınırı hiç bi zaman için 180 olamaz
Sinemmdru yarennn79 canım gittiğim doktorlar uzman alanında bence sen iyi bir doktora git yada bildiğine inan sıkıntı yok 😁
Niddy [silindi] açlık güzel cıkmış. Yemekte ağır şeyler mi yedin ekmek tatli hamurişi yediysen tokluk yüksek çıkar diyetisyene git istersen
[silindi] Niddy Bi kaç gündür ölçüyorum tokluk iyi çıkıyor o gün sanırım çok hamur isi yedim ondan çıkmış olabilir doktorum dikkat et yediklerine dedi
Sinemmdru yarennn79 he he peki yanlış sizinki doğru bildiğine inan sen tatlım sıkıntı yok yazma daha uzatma😁
Emirsedda Tgb2310 kahvaltıda iki tane haşlanmış yumurts peynir zeytin salatalık domates çavdarlı ekmek küçük bir armutun yarısı bu kadar ☺️
Miniginannesiiii1111 [silindi] şeker bu şakaya gelmez doktorunu dinle kimseye danışma bile kimse doktordan iyi bilemez
[silindi] Miniginannesiiii1111 Evet canım doktorum yediklerine dikkat et tokluk ölç dedi çok şükür bi kaç gündür iyi çıkıyor şekerim
[silindi] Miniginannesiiii1111 Ahhh en sevdiklerimm 😀 tabi yükseltir şekeri ogünü 3 tane açma yemiştim sanırım oyüzden 156 çıktı şimdi dikkat ediyorum 98, 107, 108, 111, 115 çıkıyor tokluk
Miniginannesiiii1111 [silindi] çünkü benimde başıma geldi açlık 95 ti gittim tost yedim birde gözleme yedim 160 çıktı şeker 😂😂