HilalG Dmngty nasıl oluyor ya çok merak ediyorum ne hissediyorsun normal de canının istemesinden çok mu farklı🤗
Ceylan12334556789 Dmngty valla hiç kusmam bulantım yok 6 haftalığım iştahım çok açık herşeyi yemek istiyorum 😄😄
Masaaal35 Dmngty ben aralıkta şeftali asermistim ki hiç sevmem yazın bi tane bile yememisimdir. Allahtan canm kocam buldu 😂 Yedek bile almıştı ama buzlukta duruyor hiç yüzüne bakmadım nasil bir krize girdiysem:) Şimdi çağla badem istemiştim çok şükür oda çıkmış:)
Mororkide Dmngty oyle sacma seyler aserdımkı 😂 7haftalıkken kırmızı kapya biber kozlemesı sonra pastırma sonra kazandıbı sonra mantı sonra karpuz 😂😂
Dmngty HilalG ya saat geçti birde saat gece 2 falandı birden ağzım sulandı aklıma lahmacun geldi eşime söyledim bayağı aradık bulduk 😂ben sonra yerim dedim ama eşim yok olmaz dedi kalk dedi hem hava aldık gece gece gezdik zaten almasak kesin uyuyamazdım 😂
Tugbacolak Haftamda falandı deli gibi yeşil erık ıstedım ama buladık ☺️ Sonra çilek neysekı onu bulduk kılo kılo cılek yıyordum nasıl odluguna gelınce kısıden kısıye degısırmı bılmem ama kokusu burnuma gelıyordu canım rüyamda bıle yedıgımı göruyordum☺️ Sankı damagıma tadı vurur gıbı olurdu yerkende kendınden gecıyorsn☺️
Tugbacolak Dmngty ınan o an bulabılseydık parası umrmda olmazdı ıkı tande olsa yesem rahatlardım ama o aylarda hıcbır sekılde yokdu☺️
defnemila 31+4 hiç aşermedim maalesef isterdim🙊 Benim ki daha ziyade bir şeyi görünce kokusunu alınca as yiyelim mi oluyor. Bunada pek aşerme denmiyor 😬
Mvlildz Benimde karpuz çekmişti aslında çektiğinin farkında değilim kayınvalidemlerle otururken yaz gelsede karpuz yesek dedim hemen ayaklandılar ertesi gün yedim ama sabaha kadar rüyamda karpuz yediğimi görmüştüm 😂