Aynelazis Bebek arabası konusunda çok tereddüte kaldım. Casual, kraft, prego, lorelli arasında kaldım kafam allak bullak oldu. 1500- 2000tl arasında bütçe.
Buse91 Aynelazis joie chrome bebek arabası ve pusetine bakabilirsiniz. Ben çok beğenerek aldım🥰 puseti oto koltuğu olarakta kullanılıyor ve sallanma özelliği var😊 indirimde 2500 tl’den 1630 tlye düşmüştü ikisi birlikte belki yine indirim yakalarsınız
Hediye_Kurabiyem Aynelazis https://www.instagram.com/p/B9wQ7jtp28j/?igshid=19k5cxezw9uy5 babam Hediye bu seti almış çok hoşuma gitti kullanıcaz bakalım fiyata göre çok iyi bence 😍
Yakamoz__gul Aynelazis ben safe line aventador aldım. YouTube da videosu var. Çok guzel hı araba. Ama baya büyük bişey. Puseti de büyük uzun süre kullanilabilecek. Port bebesi de 4-5 yaşına kadar rahat kullanılır. Katlaninca boyutu büyük oluyor. Sorun değil dersen kesinlikle al derim. Çok konforlu. Bakım çantası yağmurluğu ayak örtüsü hepsi içinde. GittiGidiyor dan 1700 liraya aldım Hepsiburada 3500 lira aynı araba. Videosunu izle beğendiğim arabalarla kıyasla
Oykukilinc Ben de kararsızım prego marka guzel fakat araştırdığımda pusetinde bebek iki büklüm yatıyormuş tavsiye etmiyorlar kraft ya da joie düşünüyorum
Aynelazis Oykukilinc bende kraft baktım ama çok ağır modeller. Kraft fit 2 bakmıştım çok güzel ama ağır. Benim yaşadım binada asansörde yok çok sıkıntılı olucak bnm için.
Efesevim Casual cadillac aldım daha kullanmadık ama çok sağlam araba puseti sonradan oto koltuğu oluyor kullanışlı ben beğeniyorum tavsiye ederim
Aynelazis Efesevim bende ona baktım beyendim ama air modelinde iyi ve kaliteli geldi ama baya iyat farki var aralarında.. Ve gerek var mı bilmiyorum. Sizin aldınız modele 70% alabilirim
Gokce_93 Aynelazis bende casual Cadillac aldım henüz kullanmadık ama güzel ürün air olandan farkı ekstra yağmurluk sineklik alt kısım fermuarsız bi kaç şey daha var onun dışında kalite olarak pek de bi fark yok aralarında
Aynelazis Hediye_Kurabiyem güle güle kullanın. Limitim 2000tl olduğu için daha pahalı bisey bakıyorum. Hediye olduğu için ucuz almak istemiyorum. 🌼🌼🌼
Kubra17 https://www.hepsiburada.com/yoyko-360-derece-donebilen-bebek-arabasi-3-in-1-kahve-rose-kasa-p-HBV000008BL5Z?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.6809.shop.nelk.abo-ssc&gclid=EAIaIQobChMIu9Pt9uie6AIVgrTtCh38SwfAEAQYASABEgLve_D_BwE ben bunu sokakta bi kadında gördüm 360 derece dönüyo ben bundan alıcam belki bakmak istersiniz
Aynelazis Kubra17 evet bende bakmıştim bu modele ama yorumları okudum ve vazgeçtim. Model olarak çok şık evet.
Oykukilinc Kubra17 bunun bir ust modeli var onu görmüştüm hatta sordum cok guzel fakat araba bagajina cok zor sığıyor demisti baya şık duruyor bir de alt sepeti cok kucuk diger modelinde
Hediye_Kurabiyem Canan9627 aynen çok para vermeye gerek yok bence 😊 hepsi geçici süre sizde güle güle kullanın 🌸
Aynelazis Yakamoz__gul çok büyük diyorsun.. Bizim araba küçük clio modeli sığmaz içine.. Asansör yok böyle Bi arabayla tek başıma çıkamam ne yazık ki. Teşekkürler yinede 🌸🌸