Neslihanmetin Sevgili anneler 7 haftalık hamileyim çok kötu öıdeö bulantım var 3 gundur sabah 5 lerde baslıyor çok afedersiniz ama ıstıfra degıl öğürtü var sureklı ne yapmalıyım önlemek için acıl tavsıyenıze ihtıyacım var
Ruyaninprensi Neslihanmetin 11 haftanin icindeyim hala cok fazla beyaz leblebi iyi gelir dediler aldim anlik gcio sonra yine ayni
Ahmetin_annesi Neslihanmetin acil doktora git ilac veriyorlar rahatlatiyor tuzlu şeyler yemeye calis bi aç karnına su içme onun dışında suyu bol icmeye çalış
Cboas Neslihanmetin ah ahhh benim de 7. Başlamıştı.simdi 17.deyim ama hala devam ediyor az da olsa.polo şekerler var ya delikli naneli o bana iyi geliyordu biraz ferahliyordum.bir de haşlanmış patates çok iyi geliyordu.bi süre peynir ve haşlanmış patates yedim sadece.
turunculuanne Neslihanmetin ilaç kullanıyor musunuz? Ben ilaçtan sonra toparladım. Hala kusmalar oluyor ama önceki kadar kötü değil
defnemila Neslihanmetin 31+4 hala devam. Emedur hapını ve fitilini kullandım fayda etmedi. Metpamid kullandım fayda etmedi. Prillam dr kullanıyorum son 3 aydır eh bir tık daha iyi. Forumda yazan her şeyi denemişimdir sanırın ayva kraker tuzlu şeyler limonlu su salatalık vs vs vs bünye meselesi maalesef etki etmed. İlk 3 ay bu yüzden 10 kilo verdim 2 gece yatışım yapılmıştı. Ara sıra hala bulantı ve aşırı kusmadan yatışım yapılır hastaneye...
Neslihanmetin Tuzlu kraker ve sıyah zeytın ıyı geliyor ama o anlık elimden gelse 1 kılo zeytın yıgcem