yonca90 Asliasli_ tamamen doktorla ilgili bir durum bu. Bir Prof doktora gitmiştim. Karından bebeğin durumuna bakmıştı en son rahim uzunluğu için vajinadan bakmıştı.
MerakliKedicik Göztepe SSK da yaptırdım . Karından ultrasonla bakıyor doktor 30 45 dk sürüyor.herseyinii inceliyor, organları damarları beyni kemikleri vs vs.
Damlapilatin MerakliKedicik canım randevu mu almak lazım nasıl aldın. Ben tepecikten alamadım sira çok fazla
Emine_Leyla Damlapilatin sabah erkenden gidip sıra almam gerekiyor canm ilk 3 girmen lazim polklinik fisinde öyle bakılırsin onur türlü bakılmasın randevuları çok dolu günde ilk 3 kişiye yönlendiriyor doktor ben sabah 6 ordaydım cama adını yazıyorsun kayıtlar başlayınca fisimi 2 numara almıştım 23 polk öylece çekebilmiştim 🤗😊🌷
Damlapilatin Emine_Leyla işte Tepecik tede aynı sistem vardı alamadım kadınlar geceden gelip kalıyorlar. Kendi doktoruma anlattım oda Alsancak Mr diye bi özel yerin kağıdını verdi 200 tl yarın 3 için randevu aldım. Dışarda çok pahalı 200 hiç bişi en azından böyle sürünMemiş olurum izmir de gitcek olanlar varsa internetten Alsancak Mr yazın çıkıyor
Nrglahmet Damlapilatin evet ben İstanbul da yaşıyorum detaylı ultrason için heryere sordum en düşük 320 dendi fiyatlar çok uçuk
Emine_Leyla Damlapilatin canm bide camininse pazar yerinin on tarafta özel yedigün hastanesi var orda doktor anlaşmalı yerlerimiz var uyguna yapılır dedi ama sormadım ben tepecikte yaptım oraya da sordurabilirsin başka arkadaşların varsa yonlendirebilirsin
Damlapilatin Emine_Leyla canım bugün detaylı dan geldim Alsancak Mr da 200 tl ye yaptırdım şükür hiç birseyi yokmuş paşamın. Çok mutlu oldum