Mrs40 kızlar biz cinsiyetimizi öğrendik “kızımız” oluyorrr ❤️❤️ %99.9 kız dedi doktorumuz 14+2 haftalığız değişirmi acaba cinsiyetmiz 🙈🙈
Cigdemveminik Mrs40 hayırlı olsn 🥰 bizde 15. Haftada öğrendk her gittğimde teyit ettiriyorm yinede şuan hala değişmedi 20 haftalğz😂
Miniginannesiiii1111 Mrs40 bana 10. Haftada çıkıntısı var erkek demem için erken dedi 12 de kontrolüm vardı ikili tarama orda başka doktor erkek olacak gibi duruyor haberin olsun dedi bakalım 6 Nisan'da bir daha gidecem değişecek mi bilmiyorum erkek diyorlar ama 😇
Mrs40 Cigdemveminik doktor çok net konuştu annesi gibi kibar bir kız geliyor dedi yaa eminmiyiz dedim evet evet kız dedi yüzde kaç dedim güldü %99.9 kız dedi 😂
Mrs40 Cigdemveminik ay süper 😂😂 eşimin ailede hiç kız olmamış oyüzden herkesde buda erkektir düşüncesi vardı doktor kesin desede emin olamıyoruz 😂
Mrs40 Miniginannesiiii1111 hayırlısı kuzum hangisi sağlıklı hayırlı evlat olacak rabbşm hepimize onu nasip etsin 🤲🏻
Cigdemveminik Mrs40 bizde öyleyiz valla herkes kız istiyodu her doktor muayenmden snra kızmş dimi diye soruyorlar bapalm sağlklı olsnlarda inşallh değişmez🥰