thaliasmom 16+1 olduk. Hareket filan hissetmiyorum ben. 15+3de görünen bir pipi yok kız gibi dedi doktorumuz. Çarşamba günü 3lu taramaya gidicez işallah kız olarak kalır cinsiyet.
GulcanYvz Rabiakk doğrudur canım kilo yapıcı şeylerde yememek lazım aslında ekmek hamur işlerini arada kaçırıyorum işte 🙈🤭
tambirminnos Nokta bizde 16+4 olduk henüz kilo almadim ama dikkat ediyorum yediklerime hergün iki yumurta süt kuruyemis meyve tüketiyorum yarında kontrolümüz var cinsiyeti görürüz insallah 😊
Hasret288 6745 bende gayet iyi sadece 8 haftallikken gitmistim dha gitmedim insallah yarin gitip vinsiyetini ögrenirim. 14 hafta 4 gün olcak
AydanB Nokta biz 17+6 olduk 😊 kilosu 207 gram olmus boyuda 18 cm doktor hicbirseyin yok bebekte gayet saglikli dedi cok mutluyum 2. Hamilelik ilkini kaybettim bu sefer cok titizleniyorum ister istemez Allah isteyenin kucagini bos birakmasin insallah 🙏🏻❤
sevo52 Selam kızlar.. 16+4 günlük olduk. Bugün iç çamaşırımı değiştirirken hafif silik kan lekesi gördüm. Wcde yada peçetede birşey yok. Başına gelen var mı?