Burcu33 Merhaba 10 haftalık hamileyim kendimi çok kilolu ve şiş hissediyorum bazen 7 aylık hamile gibi karnım cikiyor benim gibi olan var mı
[silindi] Burcu33 o haftalar gaz haftası kesinlikle 😂 öyle gazım olurdu ki ve öyle şişkinliğim olurdu ki sanki 8 aylık hamileyim. 3 gün öyle şiş gezerdim sonra inerdi aaa göbeğim gitti derdim sonra tekrar kilo mu aldım diye ağlardım😂 ama belli süreden sonra o geçiyor
NaimeYilmaz Burcu33 7 aylık olunca bu dedıgını untma 😊😊 bol su gunde 2 kayısıyla cozeblrsn bıtkı cayı tavsıye ederdmde ılk 3 aydan snra önerıorlar
Melike2305 Burcu33 bende 10 haftalığım aynıyım akşam yatarken göbeğim rahatsız ediyo aslında kilolu da değilim ama sabah kalkınca biraz iniyo ikinci gebeligim ilk gebeligimde 7 aylıkken bu göbek kadar ancak vardı bazen korkuyorum bu sis nereye kadar ama
Burcu33 [silindi] çok teşekkür ederim umarım öyle olur benimde canım sıkılıyor ağlıyorum kendimi kötü hissediyorum ya
Erbualp [silindi] haklısın canım bende çevredekilere öyle yapıyorum boş ver ne zaman kendini hazır hissettiğin de söylersin ben ilk oğlumda 6.ayımda söylemiştim ☺️
Burcu33 NaimeYilmaz umarım öyle olur çünkü kendimi kötü hissediyorum şimdiden böyle olursa 7-8 aylıkken ben ne yaparım .
MehtapBakr Bende sizin gibiyim acayip şişkinliğim var yani 6-7 aylık hamile gibi.çok hazımsızlık çekiyorum ve inecek gibide durmuyor. İnşallah iner.😀
asoplavix Ay benim de benim de 🙄 zaten önceden de gaz ve şişkinlik problemi olan biriydim iyice kötü oldu. Karnım kocaman oluyor bazen bazen çöküyor. Kilo olarak da 2kilo vermişim 😥
asoplavix Burcu33 evet aşırı kusma vardı metpamid kullandım azaldı çok şükür o süre zarfında vermişim 🤔
sercen Burcu33 cnm bende 10+4 haftalığım senin çektiğini cekiyom g9bek onde gidiyo 3 gün baya kötüydü ama bugün geçti sabah uyandım inmiş🙂 bende baya korktum ama bu haftalar olan birşeymiş 🙂