Bsra_aksoy Kızlar merhaba. 32 haftalık hamileyim 3 gündür karnıma çok şiddetli kaşıntı oluyor bazen de yanma karnım yırtıldı ondan mıdır başka bişeyden de kaynaklanabilir mi bilmiyorum ama. Aranızda bu durumu yaşayan varmı ?
Beyzanur1995 Bsra_aksoy Bende de tüm vücutta var kaşıntı karaciğer enzimlerine baktılar normal dediler .safra asiti testi yapalım dediler polikliniğe gel dediler bide
Merve3333 Bsra_aksoy senin kasintin bebeğinin büyüyüp göbeğinin gerilmesinden oluyor.yirtilmada büyük ihtimal tırnaklarınla kasimissindir çünkü tırnaktan başka birsey gobegi yırtmıyor.kese yap lifle havluyla kaşısan yırtılmaz ama tırnağınla kazıdığını an parçalanır ve mutlaka sürekli nemli tut sürekli kremle yağla
Merve3333 Bsra_aksoy bende 33haftayim ama ilk aydan bu yana bütün vücudum ara ara kızarıyor benek benek sönüyor ama beni perisan ettin
tugcebyl Beyzanur1995 benimde ara ara yüzüm ve ellerimin üzeri kaşınıyor 30.cu haftada basladı sizin hep mi vardı bu haftalarda mı ortaya çıktı acaba
Songsong Benim de hemen karnımın basladıgı yerde acayıp kasıntı war yıtrtılma ordan olur mu acaba gogsumun ordasının asagısı
Beyzanur1995 Songsong olabilir genişlediğinden gerildiginden dolayı. Doktorunuza söyleyin ama mutlaka