ddenizc Halidemat allahım başlığı görünce allahım inşallah hamiledir dedim, sonra hızlı hızlı yorumları okudum ve Bingo!!! Tebrikler, Allah kucağınıza almayı da nasip etsin 🌸🥰❤️
Prenses39 Pelin877809 beta 1500 ve üzerinde olunca kese görünür şimdi görünmemesi çok normal hayırlı olsun canım
Merveb46 minikmucizem1_ sağlık ocağında 1 gün sonra özellerde 1.5-2 saat sonra çıkıyor merak ettim sonucunu burayada yazarsın istersen :)
September5 minikmucizem1_ aynı gün e nabizdan saat on da öğrenmiştim akşam :) siz de kontrol edin e nabiz sonuçlarınızı inşallah olumludur
minikmucizem1_ Merveb46 cuma günü verdim hafta sonu araya girdi onun için doktor salı günü çıkar dedi hastanede uzak gidemedim sağlık ocağı daha yakında
zeyzey95 zeyzey95 minikmucizem1_ minikmucizem1_ bende de araya haftasonu giriyordu kayıt numarası verdiler netten bakarsınız dediler
Buse3412 Halidemat halidecim canım gözün aydın cok içten dua etim sana burdaki isteyen herkese nasip olsun inşAllah 🤲🏼🙏🏾
Halidemat Buse3412 çok teşekkür ederim buseciğim Allah isteyen herkese nasip etsin benim bir oğlum var Kardeşi olacak inşallah ❤️😇