SevinAydemirErgen Kızlar detaylı ultrason için şişli civarında daha önce gitmiş ve memnun kalmış olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi ? 2düşüğüm var ilgili birini bulmak istiyorum ...
Nrglahmet SevinAydemirErgen bende arıyorum bugun devlet hastanesine gittim doktor artık devlet hastanelerinde yapılmadığını söyledi
Nese_krc SevinAydemirErgen Prof dr Recep has’a 25 Mart icin randevu aldım doktorumun tavsiyesiyle, hem internetteki yorumları hemde buradaki gebelerin yorumları çok iyiydi umarım memnun kalırım
leyla25 SevinAydemirErgen Türkiye hastanesi Mehmet Aygün. İkili testimi ona yaptırmıştım aşırı memnun kaldım çok çok ilgili. Şimdi detaylı için yarın randevum var gidicem fiyat 500tl. İki hafta önce eltime önerdim detaylı için kendisini, oda çok memnun kalmış 🙏🏼
Blcns SevinAydemirErgen Mecidiyeköy’de Aytül çorbacıoğlu var. Puanları yorumları çok güzeldi perşembe randevum var. İnşallah güzel geçer 😊
Ozget Sislide prof recep has var cok iyi bi doktor arastirin ben ona gittim memnun kaldim 900 tl detaylisi
Nese_krc SevinAydemirErgen az önce aradım nakit 600 dedi, bisey olduğu icin 600 dedi ama tam anlayamadım sekreteriyle pek dialog kurulmuyor 😅😅 ilk randevu alırken sağlık personeli olup olmadığımı sormuştu onun icin mi 600 bilmiyorum.
fosforlukalem Ben de önümüzdeki hafta Beylikdüzü medicana halil aslan'a randevu aldım. Ama hiç yorum göremedim. Belki burda giden/bilen vardır 🤦🏻♀️
Minikbalik fosforlukalem merhaba bende ona gitmeyi düşünüyorum. Gittikten sonra memnun kalıp kalmadığınızı yazar mısınız 😊
SevinAydemirErgen Nese_krc çok teşekkür ederim çok sağolun 🥰 bende araştırdım herkes çok memnun sanırım bende onu tercih edicem . Teşekkür ederim 🥰
Esra_3929 Bende recep has diyorum işinin ehli bir doktor tavsiye ederim çok güzel ilgileniyor herşeyi tek tek söylüyor
Deletedmom138 SevinAydemirErgen op dr Osman Özyurt, araştırdım ama gitmedim belki araştırmak istersiniz