FulYasin01 Başım çok ağrıyor hanımlar, duramıyorum ağrısından resmen ağrı kesicinin yarısını içsem birşey olur mu acaba ? Bu arada 20+2 haftalık hamileyim 😔😔
NaimeYilmaz FulYasin01 parol zararsızmıs benmde doktorum onerdı yarn ıcersen fayda gorurmusn bılmıorm hafıf zaten
HicranKzn Parola izin vardı canım ama yine de doktoruna sorabilirsin bide nane yağı varsa şakaklarına sür yada vikis
FulYasin01 HicranKzn Valla ne parol var nede nane yağı falan majezik var içsem mi içmesem mi bilemedim 🤷♀️
Aysenurtsr Parol veya minoset icebilirsin demisti bana doktorum. Migrenim var ilk haftalarda cok agri cektim. Basima patates sararak, masaj yaptirarak, ve mentollu krem surerek gecirmeye calisiyordum.
HicranKzn FulYasin01 o zaman ellerini soğuk suda tut. Başını da sıkıca sar bezle sonra karanlık sessiz odada yat canım. Migrenim var benim bu şekilde geçiriyorum.
Oglununannesi FulYasin01 asla olmaz çok etkili bi ilaç kesinlikle yasak canım minoset veya parol yoksa bir duş al rahatlarsın
[silindi] FulYasin01 majezik asla içme çok ağır çok ağır bi ilaç. Normalde bile çok ağırdır.. ben öigren hastasıyım tek o geçiriyordu ama hamile olunca bıraktım majezik çok ağır ilaç sakın içme hele doktoruna sormadan asla. Benim halam hemşire sadace parol içebilirsin dedi ama benim ağrımı nurse harveys head stick var o geçiriyor. Eczaneden alıyorsunuz organik kimyasal yok içinde alnınıza şakaklarınıza boynunuza sürüyorsunuz o çok rahatlatıyor sonra uykuya dalınca geçiyor zaten
FulYasin01 Oglununannesi Duşta aldım masajda yaptım geçmiyor , birde midem çok ağrıyor anlamadım ki bir sorun mu var acaba 😔😔
NaimeYilmaz FulYasin01 içme tabiki 😊 cok agır o ben hamıle degılken bıle ıcemezdm uyku yapardı cok sıcak bir cay ıcsen yorgunlugunu alır belkı agrnda hafıfler
FulYasin01 [silindi] Bu bilgi iyi oldu yarın nöbetçi eczane bulursam alayım evde dursun böyle birşey olduğun da , her eczane de var mı acaba 🤨
Aysenurtsr MAjezik icmeyin lutfen. Hic bir agri kesici icmeyin parol veya minoset disinda. Nobetci eczane bulabilirseniz alin
elifiiimm Bende de migren var cok vurdugunda peceteye kolonya karabiber dokuyorum butun agriyi cekiyo bide bunu dene bence majezik icme
FulYasin01 elifiiimm Yok içmeye cesaret edemiyorum zaten canım, dur bunu deneyim bir inşallah iyi gelir. Gerçekten hamilelikte baş ağrısı çekilir gibi değil 😔