Zerrinmesut19 Son 19 günümüz kaldı prensesimize kavuşmaya 🤗 sizlerin kaç günü kaldı ayrıca 19 canım memleketimin plakası uğurlu gelsede bugun doğursam 😂😂🙏
Haticerkan Zerrinmesut19 Allah hayırlısını nasip etsin cnn rabbim doğumunu da kolaylaştırsın https://i.imgyukle.com/2020/03/16/JJi1bI.jpg benim son 1 memleketim adana
Hayat Zerrinmesut19 evet😔Kızımı özledim hemde.Annem bakıyor.Erken doğum dedi.1 aydır annemde.Erken doğum diye diye 38 bitdi .Annemde başka şehirde.Maddi durum yüzündende her dakka gelemiyorlar.
Zerrinmesut19 SumeyyeAhmet aaa sizinde mi 19 😊😊 evet bende istiyorum Bi an önce gelsin ama memlekete gidicem hafta sonu ondan sonra gelsin şuan gelmesin 😂
Hayat Zerrinmesut19 Aminn.Allah razı olsun.Bütün hamile anneler sağ salim bebişlerini kucağına alsın Allahın izniyle.
SumeyyeAhmet Zerrinmesut19 ay ben memleketteyim ama 38 hafta olsun gelsin diyorum sanki benim dememle de 😁😁 2 gündür yalancı sancılarım var bakalım ne zaman gerçeğe dönecek 🤷🏻♀️
Hayat Demet_asik bu mide bulantısı ve iştahsızlıq bendede var.Öyle zar zor birçey yedim AKŞAM daha yiyemedim.Meyva yedim başka hiçbirçey istemiyor canım🙄
PamukNare Benimde midem bulanıyor yediğim hiçbişeyin tadı yok ve bu ara iki günde bir sürekli başım çok ağrıyor yarın kontrolüm var normal mi çok merak ediyorum panik oluyorum son haftalar diye böyledir inşallah 😌