Sevdaaaamm Kızlar bugun 8 ci gunum adet olmadım şimdi test yaptım negatif cıktı neden https://imgyukle.com/i/JJhhPQ
Cigdemveminik Sevdaaaamm canm testte yok gibi ama 8 gün gecikmede fazla bi erken gebelik testi al yada kan ver istersen
yasebaris Sevdaaaamm bazen böyle oluyor ben 12 gün adet olmadım ve o kadar heveslendim ki 4 5 tane alıp iki günde bir yaptım ama hepsi negatif çıktı hastaneye gittim yine negatif çıktı hı sonra adet oldum hiç ummadığım anda da oluverdi dua et sürekli hayırlısını hayırlı olanı işte 🙏
Sevdaaaamm Hosgeldinbebek bide dün ve ertesü gün bel agrım ve kasık agrım vardı adet olmusum gibi ama olmadımda
semaskom61 canım geç döllenme olup bebek 20 gunden küçükse eger teste göstermez en doğrusu ya kn testi yada erken gebelik testi
[silindi] Canım umudunu kırmak istemem ama sanki bir şey gözükmüyor gibi. İstersen bir de son halini at ona göre yorum yapalım belki ilk yaptığında direk çektiysen
Cigdemveminik Sevdaaaamm ama yoksada söktürücü verecektir doktor hiç bir belirti yokmu genelde gebelk belirtisi ile adet belirtisi benzer şeyler
Sevdaaaamm Cigdemveminik cumartesi ve pazad gunu kasık agrısı vardı sandım oluyorum ama yok ilk defa basıma geldi testede negatif cıktı anlamdım