• Doğum
  • 4 saat sonra ameliyata girecem dua edin

Kızlar saat 12 de sezeryana alınacam ve geceden beri korku ile karışık heyecan var. Son 1 cüzüm kaldı onu da bugün okuyup hatimimi tamamlayıp girmek istiyorum. Allah bütün bebek isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin. Bütün gebelere de hayırlı doğum inşallah. Hatimim de hepinize dua edicem , nolur sizde bana edin. 🙏

Ebyct Allah kolaylık versin canım sağlıkla al bebeğini kucağına.

Rabbim kolay geçirmeyi nasip etsin insllah kolay bir dogum olur saglikli olsun bebislerimiz

Allah yardımcın olsun sağ salim al kucağına inşallah . hatimini de Allah kabul etsin 🙏

Rabbim yardımcın olsun hayırlısıyla sağlıkla bebeğe kavuşursun 🙏🙏🙏

Ebyct Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah.Sıkıntısız, problemsiz,sağlıklı,sıhhatli bir şekilde evladinizi kucağınıza almayı Rabbim nasip etsin inşaallah.

Ebyct korkma canim sandigin gibi korkunc yada zor olmayacak kan aldirmaktan korkardim spinal sezeryan oldum ameliyata gozlerim dolu dolu girdim masada guluyordum yattiginla bebegin ciktigi bir oldu 😊 sonrasida Allah buyuk ilk kalkis asla oldum bittim degil birkac guj iglesemem sanaesin belki ama 1 hafta sinra sanki dogum yapmamis gibi mutlu bir sekilde hayatina devam edersin bol su ve canin acisa bile sık sık yurume en guzel ilc pansiman hergun dus mikrop da kapmazsin sonra bir bakmisain zman gecivermis guclu ol inan cok guzel bir surecte iglesip huzur dolu gunler sizi bekliyor 9 ay oldu spinal dogum yapali daha dun gibi coktan eski hayatima dondum hayirli dogumlar canim

Allah yardımcın olsun sende bizlere dua et . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻

Ebyct Allah yardmcnz olsun sorunsuz kucaginiza alirsnz ins.akliniza gelirse bizlerede dua edin doguma giderken

Ebyct Allah yardımcınız olsun sag salim kucağınıza alırsınız inşallah.kendinizde cok cabuk iyileşirsinizz 🤗

Ebyct Dualarmiz seninle allah yardimcin olsun inşallah kolaylikla sag salim kuçağna alirsin🤲Amin

Allah hepinizden razı olsun doğumumu yaptım sonunda