iyimserr daha once post acmıstım doktorum kese gordu ama test negatif cıktı folik asit verdi diye hala adet olmadım ve butun hamilelik belirtilerm var 3 gundur de karnım da kalp atısı gbi yada biri parmagıyla icten dokunuyomus gibi hisler var gebelikte bu gbi belirtiler olabilir mi ?
AtaMommy iyimserr bebeği hissedemezsin daha imkansız psikolojiktir o, kese varsa neden belirti arıyorsunuz? hamilesiniz işte, sağlıklı bir gebelik olup olmadığını anlamaya çalışmanız gerek, hamile olup olmadığınızı değil.
nursenakaynak01 iyimserr bos gebelik olsbilir ablamda ayni sekil teste negatif ama ultrasonda kese vardi bebek olusmmaisti kürtajla alındi umarimnsiiznki oylr degildir bebek olusur
iyimserr AtaMommy bebegi hissettigimi soylemedm zaten ama duymustum ilk baslarda bu gbi hareketlerin olabilecegini ayrıca kanda sonuc negatif cıktı gebe olmam söz konusu degil suan olabilir mi basına gelen var mı diye soruyorm kese var dedi once gebelik var dedi daha sonra test negatif cıktı yok dedi
iyimserr AtaMommy daha once gebelik yasadım cok sukur suan bebek varsa hissetmem zaten imkansz ama bebek keseye dusunce bu tur seylern oldugunu duymustum