Trmerve Mucizebekliyorum2 bende pgt Li değil düz yaptırıyorum şuan da bakalım nasıl sonuçlanacak bir kez de böyle denemek istedim umarım kimsenin kucağı boş kalmaz
Mucizebekliyorum2 Trmerve inşallah bu sefer değer canım çok zor bizlerin durumu hep kayıp yaşamak yıpratıcı allah yardımcımız olsun inşallah
Arzz İnsanın psikolojisi çok önemli ben hiçbir sağlık problemim yokken bir buçuk yıl bebek sahibi olamadım hamile kalamadim artık tamam tüp bebek yapacağım dedim para biriktirmeye başladım doktor ile görüştüm randevu aldım iş yerinden üç hafta izin aldım bir daha dışarı cikamayacagim diye deli gibi alışveriş yaptım saçımı boyadım misafir ağırladık bu son görüşmemiz dercesine sonra geciktim stresten dedim sonra test yapayım negatif çıkınca rahatlar adet olurum diye düşündüm hamile olacağımı düşünmedim ki çift çizgiyi gördüğümde şok oldum hemen hastaneye gittim kan testi için Dr anlattı gebelik sürecini ama dinlemedim bile negatif çıkacak nede olsa dedim eşim hamilesin bak Dr dedi diyor inanmıyordum kan sonucunu görene kadar şuan beş haftalık hamileyim halen kalp atışını duymam lazım diyorum
Arzz Sende her hamileliğinde düşük olacak diye düşünceyi bilinç tonda taşıyor olabilirsin herşeyi şal benim gibi eşin ile tatile çık alışveriş yap gez toz kendinle ilgilen sen rahatladiginda bebiş gelecektir emin ol
Trmerve Arzz keşke dediğiniz gibi olsa psikoloji önemli gerçekten ama 6 kez yaşayınca ister istemez o psikoloji beni boğuypr şimdiden başladım buna hamile kalmadan siz düşünün 🥲 çok zor atlatabilmek keşke izne filan ayrılabilecek ama ikimizde kamu da çalışıyoruz ve gerçekten biraz zor izin kullanmamız istediğimizde
Arzz Allah yardımcın olsun inşallah bir çok tanıdığım defalarca düşük yaptıktan sonra hamile kaldı ve doğum yaptı inşallah seninde öyle olurda kucagina alırsın tez zamanda sağlıkla sihhatle kucağınıza evladinizi almayı nasip etsin
Karahaninannesi Defnenaz sız arastırın isterseniz neden oldugunu anlarsınız alanında en ıyısı olan doktorlardan bırı
Rozmari Defnenaz merhaba rahim de şekil bozukluğundan dolayı benim bir arkadaşımın düşüyordu bebekler sağlıklıydı rahme bir çizik attı doktoru sonrasında klomenle hamile kalıp doğurdu benim de iki kimyasal bir düşük bir dış gebelik var her şeye bakıldı lupus tiroid rahim filmi genetik hormon vs bütün testler bir şey çıkmadı son iki senedir de vajinal mantarım bir türlü geçmiyor ilişki sıklığımız azaldı bu da gebe kalmayı etkiliyor en son geçen sene Aralık 2020 de kimyasal oldu bu ay yine mantar için doktora gideceğim ben de tüp bebek düşünmeye başladım her ay başka bir aksilik çıkıyor
Trmerve Rozmari gerçekten çok zor kadın olmak herşey çok zorlaşıyor büyüdükçe resmen yaşadıklarınız zor gerçekten inşallah bu sefer yaşamazsınız dış gebelik neden oluyor acaba
Rozmari Trmerve benim ilk gebeliğimde kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum sonrasındaki gebeliğim kimyasal arkasından da dış gebeliğim oldu tüplerle ilgili dendi fakat rahim filminde tüpler açık çıktı kesin bir şey çıkmadı yani
Zeynepbanu34 Defnenaz merhaba benım 4 düşük 1 kürtajım oldu 3 yıl içinde şuan 12 haftalık hamileyim okadar bakıldı hiç bir sebep yok vs denıldı istanbulda İstanbul hospıtalda Kamil bey var hamile kaldığımı anlar anlamaz ona gittim enox iğne coraspin filan verdi şukur suan gebeliğim devam ediyor malesef sebebi pıhtılaşmaymış kalp atışı duyamadan düşüyordu bence normal yolla gebe kalın cunku tüp bebekte yaptırsanız hem emeğinize hem cebinize hemde psikolojinize yazık yine düşer doktor cok önemli doktor değiştirin hatta istanbuldaysanız bu doktorla görüşün derım
Defnenaz Evet, bana da enox 6000 başlatacak yeni gebelikte doktorum.hatta 4000*2 bile yapabiliriz dedi ama bunun ölçüsünü hangi bölüm belirliyor onu bilmek lazım. Artık düşüklerimin sayısını söylemeye utanıyorum.
Zeynepbanu34 @“Defnenaz”# Defnenaz bende öyleydim hiç ummadığın anda burdayım diyecek ben hala ınanamıyorum Allah korusun yıne düşecek dıye baktım hep
Tugce_rarslan4 Defnenaz kan sulandırıcı iğne falan kullandınız mı gebeliklerinizde. Bende de oldu genetik test yaptirdik pihtilasma oldugu ortaya cikti ve igne kullandım hamile kalir kalmaz
Trmerve Ben gebeliklerimde kullandım coraspirin enox prednol prograf birçok şey ama onlar etki etmedi malesef genetiklerde temiz çıktı bağışıklıkla alakası olduğu düşünülüyor benim bebeğim de çünkü