Egeates 34 haftalik hamileyimm 1 haftadir heryerim cok kotu bi sekilde kasiniyor akliniza gelicek heryerim. Canim aciyor artik kasinmaktan yarin gidicem tahlil sonuclarini gostermeye uyuyamiyorum artik basina gelen varmi neden olabilir.
MerayDaud Kan dolasimi cogaldigi icin olabilir diye okumustum internette. Bende 15 haftalik hamileyim, sadece goguslerim ve bacaklarim inanilmaz fena kasiniyor, hatta bacagim kasimaktan morardi, nekadar siddetli kasidiysam artik. Gecmis olsun.
MERVEATALAY Haftamdan beri aynı problemi yaşıyorum şimdi ,37+5 im hala devam ediyor gebelik koleaztazi değilim safra asitlerine iki kere bakıldı bir ay arayla yapmadıkları tahlil test kalmadı geçmediği için tekrar tekrar defalarca cildiyeye gittim dogurdugun zaman gecicek gebelik kaynakli kasinti dedi bana. Umarım senin öyle değildir aklına gelebilicek heryerim kaşınıyor ve kasinmaktan heryerim yara oldu derim kabuk bağladı hala kaşınıyor ve kanıyor artık hiç bişi kar etmedi 3 gün kaldı doğumuma ve ben ne gece ne gündüz uyuyabiliyorum kasinmaktan. Umarım sizin ki geçer
Egeates MERVEATALAY allah yardimcimiz olsun gercekten cok zorr cok yoruldum kasinmaktan sizin az kalmis insallah dogumdan sonraa gecer sizinde.