Merhabalar üniversiteden bir arkadaşımın bitmek bilmeyen bir yükseklisansı var kendisi de evli fakat çok rahat haberim yok tam 11 gün benim evimde kalmak üzere gidiş dönüş uçak bileti almış ,eşim çok tanımıyor hatrıma ses etmedi ama rahat edemiyor ,virüs olayı var birde sağa sola gidiyor ,kayınvalidem görümcelerim kendi ailem de bana yakın zaten herşeyime koşuyorlar fakat ben doğum iznine yeni çıktım sayılır ve ilk defa evimde vakit geçiriyorum herkese yalnız iyiyim demiştim ,şimdi kayınvalidemler ve çevremdeki herkes de arkadaşımın son 40.haftama girerken bu manasız uzun süreli bende kalmasına şaşırıyor,evim ufak ,eşim çekingen,arkadaş çok rahat ,stresten ölüyorum ,ne yapacağımı şaşırdım kendi ailem arkadaşı kendilerine çağırdılar beni rahatlatmak için fakat gitmiyor ve ben yanıyorken o donuyor sürekli çay kahve istiyor ,öyle daraldım ki heran doğuma gidebilirim neolacağı belli değil ,bişey diyemiyorum stresliyim ,sizce ben mi kafamda fazla büyütmüşüm bu meseleyi ? Çok saçma bir konu burayı meşgul ettiğim için üzgünüm..😣