Mothernew Selam kızlar. 31+4 haftalık hamileyim. Bebek hareket ettikçe sağ kasık,boşluk taraflarımda aşırı ağrım oluyor. Sizce neden? İdrar ve Kan bakıldı daha yeni sağlık ocağında hiç bir sıkıntı yok. Ama ağrı gerçekten canımı çok yakıyor
kitapkurdu Mothernew ben de 31+5im dediğin ağrıyı sol tarafımda yaşıyorum. Sanki içerde sıpa tırmalıyor gibi ağrım oluyor. Benim oğlum hep solumda olduğu için diye düşünüyorum. Ona dikkat et sağındaysa bebekten kaynaklı
Betulbekil Mothernew 36+2 deyim aşıma gelmedi yardımcı olamıycağım ama dayanamıyorsanız bi sorun çıkmasın isterseniz acile gidin bi baksınlar
Mothernew Betulbekil ağrı sürekli olmuyor, bebek hareket ettikçe falan oluyor benimde ilk defa geldi basıma iki uç gündür böyleydi bugün biraz daha şiddetli
Mothernew Fatos0277 dün doğum günümdü gelen giden vs derken ayakta kaldım biraz evet ama aşırı yorulmadım ve bugün baya da dinlendim aslında 😔
Betulbekil Mothernew belki bebek büyüyor ondan hareketleri daha şiddetlenmiştir ondan olabilir mi acaba
Mothernew Betulbekil öyle diyen oldu , arkadaşımda hamile oda sizin gibi dedi. Ben yine de sormak istedim burda içim rahat etsin diye canım
Mekamu Mothernew valla ben bazen yavaş nolur diye ağlayasım geliyor. Çok canımı yakıyor. O yukarda hareket etse bile ben aşağıda yanda heryerimde acı hissediyorum..
kitapkurdu Mothernew olabilir canım. Bir de benimki gibi başı aşağıdaysa çok normal. Ayaklarıyla yapıyordur
kitapkurdu Mothernew ha anladım canım. 28 de öyleydi bizim. Benim de salı var kontrolüm. İnşallah dönmemiştir