Mahbuss Mehtapakgl ay bende korkuyorum hastaneye gitmeye ya hakkımızda hayırlısı olsun canım. Evde test yaptın mı hiç
Mahbuss Mehtapakgl doğal olarak biz üzülünce onlarda üzülüyor ister istemez. Normalde gecikme oluyormuydu
Mehtapakgl Mahbuss 8,9 ay folik asit dedikleri şubata kadar süperdi günü gününe oluyordum. İlacı bıraktım eskiye geri döndü. İlaçtan önceden böyledi. 15 güne kadar gecikiyprdu. Pko varya bende
Mahbuss Mehtapakgl hmm anladım inşallah bebiştir ya ♥️ benimde iğnenin 7. Günü ne çabuk geçmiş önceki yaptırdıklarımda günler geçmiyordu sanki bide evdeyim sürekli virüs olayından dolayı Hiç birşeyi kafaya takmaya değmezmiş ya kendi kendimize hasta ediyormusuz kendimizi Mesela herkes bu hapları içince kilo alırsın diyordu ben stresten zayıfladım stres üzüntü heyecan bunlar hep midemi etkiliyor 😓
Mehtapakgl Mahbuss yaptım büşra sütten çıkmış ak kaşık gibi bembeyaz 😁 başlıcam böyle işe ya. Benimde korkum buydu kilo alır miydim diye ama stres yapmadım kafamın her köşesinde olmucak düşüncesi hep vardı. Inşallah sen iyi haber verirsin inşallah,
Mahbuss Mehtapakgl biz ne zaman görücez bu çift çizgileri 😄 valla inan benimde kafamın bir köşesinde yine olmuycak diye yazılı hiç ümidim yok niyeyse. Bir gram umut kalmamış 🤦
Mehtapakgl Mahbuss sana yazdım ya bunu, bir saat sonra baktım yine çift çıkmış üstelik başka marka. Bu testler kafa buluyor benimle
Mahbuss Mehtapakgl canım atarmisin bir bakayım Bazıları öyle diyor ya yaptım 1 saat sonra çıktı hamileydim Valla ben bir sürü yaptım çoğunu da hep beklettim ama hep bembeyaz di hiç çift çizgi olmadı
Mehtapakgl Mahbuss kuzum olsaydı bugün daha çok belirgin çıkardı, işte idrar buharlaşıyor.ondan herhalde ya
Mahbuss Mehtapakgl bilmiyorum ki bende hiç öyle olmadı birsuru test yaptım sonrasında hiç çift çizgi olmadı lanet testler 😄