Buse0911 16+3teyim kizlar 3 gundur oyle bir migde yanmasi ki anlatamm girtlagim zehir gibi,herkez sacli olcak diorda sanmiorm ya sebebini ve cozumunu bile basina gelen var mi daha erken degil mi?
Betulbekil Buse0911 doktor ilaç veriyor canım onun için sağlık ocağında ki doktoruna bile söyleyebilirsin zararsız diye biliyorum bende gaviscon kullanıyorum saçlı olur mu onu bilemem doğurunca söylerim saçlı mı saçsız mı 😂
Buse0911 Betulbekil benm esimde sifir sac bnde seyrek annelerimiz ve babalarimizda ole sacsiz o yuzden inanmiyrm 🤭😊 ama erken degilmi bu ya senn kac hafta da basladi canm
Civcivim34_44 Buse0911 günlük şişe sütler gaz yapmıyo canım ondan dene soda iç iyi gelir faydasını görürsün
Betulbekil Buse0911 benim hamile kaldığımdan beridir var hiç bulantım falan olmadı ama hep mide yanmam oldu şuan 36+2 deyim hala devam ediyor bazı şeyler tetikliyor mesela çikolata yediğimde ya da kola içtiğimde yanmaya başlıyor direk eşimle benimde saçım seyrek o yüzden bende pek saçlı beklemiyorum ama erkek çocukları genelde saçlı doğar diyorlar
Mila4 Buse0911 hamilelikte sindirim yavaşladığı için yanma oluyor,saçla alakası yok canım.Doktora söyle ilaç verir Belkı,bana salatalık iyi geliyordu bir dene istersen..
Mila4 Buse0911 Herkesin vücudu hormonları bir değilki canım.genelde son haftalarda olur,ama bu haftalarda da normal yani oluyor bir çok gebede..😊
EsraaK Buse0911 Bendede cok oldu canim şu siralar biraz geçti gibu 28 hafta olduk biz ve bebek migdeye yukari doğru baski yaptığı için oda bize mide yanmasi reflu olarak dönüyormuş ama seninki için erken gibi geldi belkide cok baharatlı felan yiyosan ondan olabilir 🤔
Buse0911 EsraaK yook bugun hic baharat yemedm mesela ama yine var 😏erken olmasnda evhamlanmm gereken bir durum yoktur umarm
Zeyzeyka Buse0911 benim 11 haftalık mide yanmalarım çok erken başladı geceleri yatamıyordum, herkes gaviscon dediği için eczaneden aldım double effect hayat varmış yani içer içmez kesiyor.