MCY Benimde son 20 😂 yarın kontrolüm var minnoşum tersti inşaAllah normale dönmüştür Rabbim Anne olmak isteyenlere evlat versin doğumu yaklaşanlara doğum yapacaklarada bir avazda doğurmayı sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşaAllah 🤲❤️
Havva4291 Son 19 💙🤗 yarın randevumuz var gün belirleyeceğiz inşallah ağrılarım var ama belirti mi bilmiyorum 😅 bu arada 3.cu sezeryan olacağım 🤗 Rabbim hepimizi yavrularımıza sağ salim kavuştursun insallah🙇♀️🙇♀️
Mucizem7 Havva4291 allah kurtarsın insallahh🙏sezeryani genel mi,epidural mu olacaksınız?diğerlerini nasıl tercih etmiştiniz bide?biraz anlatabilir misiniz
Zelasfvol seheryldrm Bende kemik ağrısı var başka birsey yok 😂 erkek geç gelir diyorlar ama nasip tabiii
VenusEva 19 Belirti 0😄 Doktor kalmaz nisana bile derken bu gidisle 40 doldu hala doguramadim postu acicam gibi me geliyor ☺
Lovebaby123 Sonsuna uygulama da son 18 gözüküyor bizim sata göre. Lakin 2. Doğum ve sezeryan olacağı için nisan değil Mart olacak doğum ama ne zaman belli değil. Yarın umarım bi şey söyler doktorumuz 🤷♀️ Ben en çok son 10 gün diyorum artık yani .