Aysada Nihalcelikk genelde akşamları sırtüstü uzandığımda ya da tatlı bişey yediğimde hissediyorum pıtır pıtır oynuyorr😍😍😍
perihankrkya Nihalcelikk ben 19+4 um cnm 17 haftalıkken hissetmeye başlamıştım yavaş yavaş hissedersin cnm 😊
burcuyilmazzz38 Nihalcelikk 17 haftalık hamileyim yemek yedikten sonra ve gece sırt üstü yattığımda hissediyorum 😊
Nihalcelikk Bhrkrblt123 ben 15 haftadan beri hissediyorum ama günde bir iki defa akşamları bazen hiç hissetmiyorum korkuyorum
Nihalcelikk bebisannesi063858 küçük dokunuşları hissetmiyor musunuz ? Hissetmiyorsanızda normal daha çok küçük ben erken hissettiğim için bazen tedirgin oluyorum
Nihalcelikk Aysada bende geceleri sol yanıma yattığımda küçük bi tekme hissediyorum çok mutlu ediyor💕
bebisannesi063858 Nihalcelikk Canım doktor 300 gram olunca anca hissedersin dedi bazen hissediyorum ama çok sık sık değil yavaş yavaş bazen de anlayamıyorum bile ☺️
Yeni_anne_ Haftadayım hiç hissetmiyorum. Geceleri falan sola toplaniyo sert oluyo öyle anlıyorum ama hareket sıfır.
Nihalcelikk Yeni_anne_ normal canım daha küçükler 20 haftadan sonra daha iyi hissederiz inşaalh❤️ Ben erken hissettiğim için bazen endişeleniyorum
bebisannesi063858 Nihalcelikk Aynen aynen içimde bı hareketlenme oluyo acaba bebek mi yoksa değil mi demeye başlıyorum ☺️
MervEslinArden 20.haftamda hissettim ben ilk ufak ufak tekmeleri, bugün 25+2 yim böyle karnıma baktığımda attığı tekmeyide ilk defa bugün gördüm herşey 20. Haftadan sonra başlıyor yani genelde 🥰
Nihalcelikk Ben yurtdışında yaşıyorum virüs burda hızla yayılıyor, haftaya dr kontrolüm var ama gitmeyi düşünmüyorum o yüzden miniğimi sık sık hissedip iyi olduğunu bilmek istiyorum