hilal-ali32 Nisa2420 ben 29 da hazırladım şuan 31 deyim hala bez almadım ıslak mendil temizleme pamuğu şampuan almadım 10 lu hastane çıkışı setimide sipariş ettim ama daha gelmedi
Nisa2420 hilal-ali32 hilal-ali32 bende 30. Haftadayım yavaş yavaş başlasam iyi olur çünkü aklımıza geldikçe koyarız en azından son zaman karışıklık olmaz
NaimeYilmaz Forumumuzda grup çağrısı yasaktır. İlgili yorumlar silinmiştir. Tekrarı halinde foruma erişim engeli verilecektir. 🙏
Selmaekr Ozgeesin çok teşekkür ederim cevapladiginiz için benim de ilk doğumum normal düşünüyorum bir sıkıntı olmazsa ama demek ki eğer sezeryan olursa benim de ay başına denk gelebilir demek teşekkür ederim. :)
Meralll Keremeral hatırlıyorum seni adaşım ilk haftalarımızda konuşmuştuk 😊aşağı baskı yapıyor mu senin de?
Keremeral Meralll bazen yapıyor genelde kaburgalarımı tekmeliyor ama uyuyamıyorum artık çok zorluyor beni maaşallah çok hareketli uyumuyor sanki
Meralll nuraysenur yani baş aşağı döndüyse geri yukarı dönmez dedi, o anlamda demiştim😊inşallah gönlünüze göre olur 🐣
Yaseminturan_ Yildizzzz mayıs annesi olacaktım ama 29+3 de acile gittik 29+4 de dogurdum 😔 Meleğim suan yogun bakımda dua edin lütfen🤲🏻 sizler de vaktin de sağlıkla kavusun inşAllah 🤲🏻
ebrudisli Ozgeesin bende 30+2 şuna çarşamba günü gidicem acaba gün verir mi devlet hastanesine gidiyorum ama ?? Yardımcı olursan sevinirim canım rahatsız ediyorum kusurabak lütfen