Aysegulgorkem 25 haftaligim kızlar bebek şuan kasiklarimda resmen vajinanın üstüne vuruyor sürekli tuvaletim geliyor gibi hissediyorum yaşayan bilen var mi normal mi acile gitmelimiyim
Islim123 Aysegulgorkem canım benimde öyleydi o haftalarda doktor enfeksiyon olabilir demişti öyle de cimti alakası me anlamamıştım ama gecmisti sonra
Sinem67 Aysegulgorkem sakin olun bnmde öyşe olmustu. Sürekli rahmime vururdu bazen hala öyle 30 haftalık oldk. Bnde enfeksyn cıktı ora hassaslasyr dha cok hissedyrm. Belirti olarak akıntı Bi kerede su gbi akıntı oldu
zelis63 Aysegulgorkem benmde. 27. Haftaya kadar öyleydi ayakları hala aşagıda canm ondan aşagıya baskı yapıyordur korkma normal bir durum
Aysegulgorkem Islim123 çok telâşlandım oncedende 2kaybim var onun için bi anda normal olmadığını düşündüm çok fazla rahatsız etti cunku
Kbracnkymz Benim de o haftalarda öyleydi. Hatta vuruyordu canım canıyordu çıkacak sanıyordum. Normalmiş
Sinem67 Aysegulgorkem bnde bos geblk gecrdm kürtak oldm korkularım gtmyr. Ama merak etme doktr o kadar kolay dgl cıkmaz ordan merak etme idrar Torbası baskı ypck bunlar normal dedi. Kontrole gttgmzde rahim agzı uzunlugun uzu ölcsn rahatlayın. Birde ravsym yatıp uzanın öyle vurunca Bn rahTlyrdm ayakta durmayın dha kötü hssedyr insan
Sinem67 Aysegulgorkem anladım cnm stres ypma bolca dinlen uzan. Serklaj lı olanlar hep uzanyr iş ypmdan gnlde. Ve burda cok okudum hic sorun olmadan 40 haftaya gden var.