ElvinAlaz Merhaba anneler 8. Haftamdayım sürekli bir bulantı ve tükürük fazlalığı var boğaZımı rahatsız ettiği için bende isteyerek öksürüyordum kanlı öksürdüm yaşayan var mı normal mi acaba ? Bir sorum daha var şiddetli geçmeyen baş ağrısı normal mi
Evita ElvinAlaz kanlı tükürüğü önemsemezlik yapmayın. Hemen bi doktora görünüm dr karar verdin. Burda biz yanlış yönlendirmeyelim.
Beyza_nur Bence bi doktora görünmelisin kanlı olması normal değil yani canım gecikme hastaneye git hemen
ElvinAlaz Beyza_nur teşekkür ederim canım bende öyle düşünüyorum doktora gideceğim internette hiç iyi şeyler yazmıyor gece daha çok kanamasından korkuyorum umarım sadece boğazımı zorlamaktandır
Esra87e Tükürük rahatsız ettiği için bilerek öksürüyorum demişsin bence bilerek öksürdüğün için boğazını zorlamış ve kanatmış olabilirsin canım
ElvinAlaz Esra87e umarım sadece o yüzden dir. Tansiyonum da genelde 10 a 5 ama benm genelde düşük seyreder🙏
ElvinAlaz Evita gideceğim de geceyi endişelenmeden geçirmek için yazdım benzer durum yaşayanlar oldumu acaba diye daha kötü bir ihtimalde virüs olabilir mi diye endişeleniyorum akcigerleri etkiliyormuş önce ... en iyisi yarın ilk iş doktora gitmek