Kismett Beyzanur1995 ben ilk hamileligimde yaptirmistim yanlis hatrlamiyosam ac olmk gerrk ve kan aliyolardi
Beyzanur1995 Kismett karaciğer enzimlerine baktılar normal cıktı safra asitine bakalım dediler .o normal çıkıp bu yüksek çıkabilir mi acaba .çok kaşıntı var vücudumda o yüzden gitmiştim
Kismett Beyzanur1995 bende de gebelik kolestazi cikmisti. Enzimler yuksek cikmisti safraya bakilmisti ve enzimlerim bi turlu düşmuyodu ilac verildi o sekilde dustu enzimlerim. Kasinmaktn deli oluyodum bnde gece ozellikle
Kismett Beyzanur1995 ilk hamileligimde 27.hafta gebelik kolestazi oldugum belirlendi. Simdi 2. Hamileligim simdide 27. Haftamdayim suan hic bir belirti yok. 30. Haftamda tekrar dahileye bakacak.
Beyzanur1995 Kismett Peki erken mi doğum yaptınız ilk gebeliginiz de .cok soru sordum kusura bakmayın lütfen 😔
Kismett Beyzanur1995 ilk oğlum 34 haftalik dogdu simdi 27 aylik 2.5 yasinda nerdeyse🥰 hic bir sorun olmadi şükür
Beyzanur1995 Kismett Maşallah Rabbim size bagislasin.Insallah bende sorunsuz sağlıklı şekilde bebeğimi kucağıma alırım
nermin61 Balbu ilk bawda genel cerraha gitmiwmiydiniz?yoksa direk testmi yaptirdiniz?Bizimlede boluwe bilirmisiniz.