Öncelikle dualarınıza talibim. Doğum için memlekete gidiyorduk. Kaza yaptık. Başka araba ile kafa kafaya çarpıştık. Arabadan kendim indim. Suyum mu akıyordu idrarımı yapmıştım anlamadım. 10/15 dk sonra ilçenin ambulansı geldi. Ambulans çalışanlarına durumu söyledim onlarda tam anlamadı. Hastaneye vardığımızda boynumda boyunluk, ağzımdan kan akıyor, parmaklarımın kemikleri dışarı çıkmış şekilde doğumhaneye alındım. Suyum gelmişti ama sancım yoktu. Sezeryana alacaklardı ama nasıl uyutacaklarını şaşırmışlardı. Tümden uyuttular uyandığımda eşim başımda titriyordu. Bebeğimiz iyiydi şimdilik. Anestezinin etkisinden tam çıkmadan başka bir ilçeye sevk ettiler. Röntgen çektiler tüm vücut. Tekrar ameliyat olduğum ilçeye sevk ettiler. Ama kızım yoktu. Kızımı il devlet hastanesine göndermişler. Solunumu kendi başına yapamıyormuş. Çektiğim fiziksel sıkıntıları anlatmayacağım. Kızım şuan küvezde. Ben üst katında alçılar ile yatıyorum. Duaya anne kız çok ihtiyacımız var.
Biz planlar yaparız normal doğum olsun, şunu giyerim, hediye olarak bunu dağıtırım diye. Ama rabbimin planı çok başka olur. Hiç tanımadığınız şehirde aylarca beklediğin kızını sadece iki dk görmek nasip olur. Rabbim beterinden korusun hepimizi. Bolca dua 🤲