cansel30 baby3_ ben yaptırdım daha yeni.. İzmir medikal park Hastanesi Ahmet Zeki ışık doktorumun adı.. ilk denememde tuttu çok şükür.. kesinlikle tavsiye ederim
cansel30 baby3_ kişiden kişiye tedavi şekli değişiyor ben 10 gün iğne kullandım belki sen daha az yada daha çok kullanırsın bişey diyemem iğneler çok pahalı ve devlet karşılamıyor ne yazık ki Ben iğnelere 5000 liraya yakın para verdim doktora da 9000 çanakkaleden izmire gittim geldim arada testi tahlildi muayene ücreti falan 20000 i geçti canım
cansel30 Mehtapakgl ama doktorumu kesinlikle tavsiye ederim.. 11. Haftadayım Çanakkale’de doktora gidiyorum artık izmire gitmiyorum ama hala görüşüyoruz tahlillerime ultrason fotoğraflarıma burda muayene olunca doktorun dediklerine kadar ilgileniyor.. ilaçlarımı takip ediyor
Mehtapakgl cansel30 anladım kuzum, benim eşimde çanakkaleli, bizde oraya gelmeyi çok istiyoruz tayin için. Evet medikal parkı biliyorum bir kaç kere oraya kontrole gitmiştim. Ama bayağı tutmuş totalde 😮 bende doktor araştırıyorum.
Mehtapakgl baby3_ ypk kuzum değilim, tavmergeni biliyorum bir tek izmirde demirlik hoca var istanbulda
cansel30 baby3_ orda bundan üç sene önce iki kere aşılama yaptırdım biri tutmadı ikincisi tuttu düşük oldu.. orada Funda Koçyiğit ti galiba soyadını belki yanlış hatırlıyor olabilirim ona görünüyordum hem Smyrna nın müdürüydü hemde doktoru yaşınız küçük bir sorununuz yok olur daha demişti tüp bebek yaptırmamıştık. Tüp bebek için Tekrar oraya mı gitsem diye çok tereddütte kaldım ama eşim arkadaşı gittiği ve memnun kaldığı için medikal parkı tercih etti
Mehtapakgl cansel30 ben çok istiyorum oraya gelmeye gerçekten, şuan izmirdeyim ama burada yaşamaktan hiç hoşnut değilim.