Sinem62 Merhaba hanımlar 29 haftalık hamileyim bebeğim çok hareket etmıyo çalişiyorum gün içinde hareket edıyosa hissetmıyorum evde uzanınca pek hissetmıyorum ama hep öyle yeni değil sizler nasılsınız bebek hareketleriniz nasıl
Sedos2020 Sinem62 gunumun her saatinde hissettiriyor hatta dışardan karnıma bakınca deniz dalgalanıyor gibi hareket oluyor ...siz işinizle alakadar olduğunuz için farketmiyor olabilirsiniz ,benim özellikle uzaninca çok hareket ediyor
s100516 Sinem62 bende aynı canım 36 bitti bitecek hala keskin hareketleri yok iki kıpırdanıyor sonrası yok minik minik hareket ediyor öyleki eşim hala hareket edicekte görücem diye bekliyor 😂 kardeşimde böyleymiş sanırım tembel olucak 🤭😂
Minik_mucize94 Sinem62 aynı haftadayız ve bende bugunlerde az hıssedıyorum doktor plesentan onde o yuzden hıssedemezsın fazla korkma demıstı
Birgul-05 Yoruldugunuz için hissetmiyosunuzdur böyle durumlarda evde uzanıp çikolata yiyin sağlık ocağındaki ebe bana öyle söylemişti o zaman hissedersiniz. Ama yine az hissediyosaniz bı doktora gozukun içiniz rahatlasın ☺️
Mrvkrts Benim prensesim çok hareketli maşallah çalışırken bile hissediyorum doktorum bana eğer hissetmez isen sol tarafına yat eğer 10 defa hissedersen sıkıntı yok etmezsen gel demişti uygulayabilirsin canım