Bsraylmzz Kizlar adetim 7 gun gecikti pkos var insallah hamileyimdir son adet tarihimden hesapliyarak 5+1 gunluk hamis oluyorum dun idrar testi yptim cift cizgi cikti ama sonradan belirdi boyle olanlar varmi acaba yarin kan vericem insallah hamisimdir🤷♀️
Gupssse Bsraylmzz inşallah hayırlı sağlıklı bir gebeliğin olur canım.kan tahlilindeki artış da önemli .hayırlı uğurlu olsun bizlere de dua et😊
Yenianneolucak Bsraylmzz benimde sonradan belirtmişti ve kan testinde pozitif cıkmıstı yeni oldugu için öyle olur dedi doktor ve suan 8 aylık hamileyim inşallah darısı başına 🤗
Bsraylmzz Deletedmom138 1 saat sonra falandi herhalde negatif cikti diye bakmamistin sonra dan baktigimda kizarmisti bazilari yanlis da cikabiliyomus bide 5 dk icinde cikan cizgiyi sayiyolarmis dogrumu acaba
Bsraylmzz Gupssse insallah yarin kan verip sizin le paylasicam cok istiyorum allahim herkese nasip etsin insallah doktor doktor gezdirmesin 🤲
gamzenejat35 Bsraylmzz bende bidefa senin gibi olmustu baya sonrasında ikinci çizgi çıkmıştı ve kan testinde çıkmadı yani hamile değildim
Bsraylmzz Deletedmom138 amin insallah gogus etrafimda agrilar var sut bezelerim cikti bakalim insallah vardir 3 kez kimyasal gebelik yasadim insallah degildir
Bsraylmzz Yenianneolucak amin insallah cok istiyorum hamileleri gorunce icim gidiyor onlar karninda oynarken elimi koyup hissettikce dua ediyorum insallah allahim🤲
Bsraylmzz gamzenejat35 evet ya cok uzucu oluyo umudum kiriliyo oyle olunca her adetim geciktiginde hamilemiyim diye sevince giriyom negatifi gorunce icim eriyo🙄
gamzenejat35 Bsraylmzz bende böyleydim canım hamileliği nezaman unuttum ozaman hamile kaldım 7 haftalık hamileyim simdi rabbim sanada nasip etsin♥️