Deletedmom138 Simgeakkurt haftaya kadar folidoce ve devit3, ayrıca alttan progestan kullandım, bitince regenesis max, devit3 e devam ediyorum, şuan 20 bitti efermag magnezyum oksit, regenesis devam, haftada bi vegaferon demir+folik asit ve maltofer kan sulandırıcı kullanıyorum
_Mrv_ Simgeakkurt 22. Haftadayım, demir ferro sanol duodenal, d vit wellcare bide hünnapın keçi boynuzu özünü aldım eczaneden bugun.
Mom46 Haftamdayım vitamin ilacı olarak ferrum fort kullanıyorum magnezyum ilacı olarakda magnorm kullanıyorum
Yeniannee1 Ayyucebanu Ayyucebanu bende bugun basladim 22 haftalığım ocean mummy iştah açılması yapıyor mu sizce
Ayyucebanu Yeniannee1 iştah açılmam var genel olarak ama bu zamanlar olur diye düşündüm ilaçtan olabileceği pek aklıma gelmedi
Ebru-isil Vitamin olarak i mom omega,previt positive omega kullandım şimdi de en son efa mom kullanıyorum. Kan ilacı da tardyferon kullanıyorum.Magnezyum olarak da magosit kullanıyorum. 32+3 deyim.
Yeniannee1 Ayyucebanu acaba ne kadar süre kullanmamız gerek doktorunuz birsey dedi mi ben sormayı da unuttum 🙈
Ayyucebanu Yeniannee1 bir aydır kullanıyorum bitmeye yakın sordum yenisi al devam et dedi ama ne kadar sürecek bilmiyorum onu bende sormadım :)