Minisminis Cumaserife teşekkürler Aminnn🙏💕 insallah benim kadar kolay olur ama inanın enerjiyle alakalı güzel düşünüp güzel cekin
HuzuraGebe Hayat ağrı kısmına kadar bendede herşey aynı 38. Haftadayız. Ama benim hiç ağrım sancım yok bu geç doğuracağım anlamına gelirmi acaba
Hayat HuzuraGebe Bilinmez.Sancı aniden gelir hiç ummadığın anda😄Hep suyla ya nişanla yada sancıyla gelecek deyil.Ama bunlardan her hangi biriyle gelir.Ya sancıyla ya su veya nişanla gele bilir😊
HuzuraGebe Hayat evet biliyorum ama ne bileyim forumlarda görüyorum 38 haftalığım sancılarım ağrılarım oluyor falan diyorlar. Bende mi terslik diye düşünüyorum. Doğum belirtisi olmayınca endişe ediyorum ama evet hiç belli olmazki herşey aniden gelişiyor🤷🏻♀️
Fulyasare Gozunuz aydın saglıcakla buyutın. suyunu nasıl patlattı hic acımadımı. Birde nişan geldigini nasıl farkedıyosunz. Ped falanmı koymamıs gerek yanı farkedılcdk buyuklukte bısey mıo nısan dedginz
Hayat El_miram İnternetde öyle okudum Doğuma yakın ishal oluyor.Bagırsaklar bebeyin rahat geçe bilmesi için boşaltılıp yer açıyormuş vücutda.
Minisminis Demettansa Demettansa epidural aldıgım anda 120-130 larda olan sancım 80-90 lara düştü. Hem sancıları düşürüyor hemde sancı aralıklarını dengesizlestirirmiş. Ama benim doktorum minik doz yaptırmıs etkisi hemen gecsin normal sancılara geçeyim diye
Minisminis DenizzZ-89 masallahhh baya iriritmiş☺️ Ama benimde hep 4 üzeri dogacak gibi göründü son zamanlar kafa asagı inince tam ölcemiyormus. Kesik atılması yırtılmasından iyiymiş🤷🏻♀️
Hayat Minisminis yok bizimki inat etdi Kandırıyor beni.Benle aynı ayda hamile kalan akrabamız doğurdu ben hala bekliyorum.Sinir oldum artık vallahi
Minisminis Hayat evet benim aynı haftada oldugum arkadasımla resmen 1 ay oldu aramız. Ben ondan 1 ay sonra dogurdumm
Minisminis Buse62 evett Trabzon da vardır mutlaka zaten önden ödeme yapmıyosun yetişemem ihtimaline karsı arastır istersen
Buse62 Minisminis tamam canm araştırıcam daha önce sormuştum da gebe okulunda da ebeye sordum trabzonda yaygın degil dedi doula. Uzaktan getirebilirsin dedi onlarda.
Minisminis Minicikkiz Aminnn cok teşekkürler 🙏🧿 insallah sizlernde böyle kolay olur💕 doulayı 1500 tl ye tuttum
melis3 Minisminis Ne guzel bir dogum hikayesi 😍🌺 Allah anali babali buyutsun. Biz de 39+2 yiz hic gelmicek gibi hissediyor insan heyecanla bekliyorum ben de minik kuzuyu 🙏🏼
Minisminis melis3 Aminnn cok teşekkürler 🙏🧿 valla bende 38 den sonra hep bekledim ama odaklanma cık gez yürüyüs yap her günü geçirmeye calıs ama hareketli sekilde
Minisminis Nermin2155 Aminnn cok teşekkürler 🙏🧿 Nişan olabilir bende sancı cekmeye basladıktan sonra kırmızı olarak geldi ama bazılarının kahverengi sarımsı gelebiliyomus