Sedos2020 Hlse ben kullandım kist oldu ..devlete gidiyordum,doktor kist olmuş deyince özel gittim bıraktı klomeni hsg çekti kendiligimden hamile kaldım ertesi ay
Hlse Anne18 ben de bu ay kullandim kist yapti gec kaldim igne yapmadim yumurtam 30 mm oldu ama 19 Marta hastaligin
Sxbmd Ben çoğu kez kullandım çatlatma iğnesi vurdurduğum için kist yapıyodu,ocak ayıda çatlatma iğnesi klomen kullandm ama olmadı,şubat ayı yalnız klomen kullandım kendi çatladı ve hamilelik oldu 😊
Sxbmd Esenburhan123 şubat ayı klomen kullandım ultrasona adetin 17 günü gittim dr dün çatlamış dedi bir tane oluşmuştu bence sol yumurtalıkta,sağ tüpüm zaten tıkalı ama sağ yumurtalkta da yumurta vardı 2 tane
Hlse Esenburhan123 bilmiyorum hicbirsey demedi bana 10 gun iliski verdi asset takviminde gore adet gunum bugun gecen ay 19 da oldum bende 19 marti bekliyorum
Sedos2020 Hlse belki gelişen başka yumurta da vardır oyuzden ilişki vermiştir,benim ilk gebeligimde hem kist olmuştu hem hamile kalmistim
Esenburhan123 Ben geçen Temmuz’da kullanımdım kimyasal gebelik oldu . Bu ay tekrar kullandım dün çatlatma ignesi oldum doktor dozunun iyi ayarlanması gerek kist yapabilir demişti başında
Hlse Sedos2020 banada 10 gun iliski verdi sizde de ilk kullandiginizda kaldiniz ve kist mi olustu suan biraz umutlandim sayenizde cunku banada dedi kist olustu 10 gun iliski verdi
Hlse Sedos2020 isallah canm adet takviminde gore bugun ama ben gecen ay 19 da oldum simdide 19 marti bekliyorum dua et hamilelerin dualri kabul olur sizinle umutlandim