bsr2 Gamzee00 ıslak mendil promum veya sleepy yenidoğan ikiside güzel özellikle promum indirim dönemi stok yapılmalı
glnur90 Gamzee00 bezi ve ıslak mendil i evy baby aldık indirimdeydi inşallah alerji yapmaz bebişime son 90 gün kaldı kavuşmamıza
Gamzee00 miine bende molfix diye düşünüyorum ama şimdi tecrübeli anneler daha iyi bilir hangisi iyi 😂
Elifeminask Gamzee00 canm sok marketin kendi uretimi bebeland denilen su bazli bir islak mendili var yeni dogan olani. O islak mendl butum dermotolojik testten gecms su bazli cilde uyumludur. Önerrim. Bez olarak ta sleepy öneririm .
miine Gamzee00 aynen öyle canım bekleyelim 🤗 bn promum aldım https://i.imgyukle.com/2020/03/15/Jn3HQj.jpg
miine Gamzee00 jokerde canım 😊 mühendisin oğlunu takip ediyorum yıldızlar listesinde, indiirm vardı denemek için 3 tane aldım 💕
Dozturkgol Bez molfix ıslak mendil sleepy yenidoğan ilk bebeğimde memnun kaldığım ikili ikincidede tercihim
glnur90 Deletedmom138 ıslak mendil de papatya kokusu var ama ben ilk pamuk ile sileceğim yavaş yavaş ıslak mendile geçeceğim
CananAkdag Gamzee00 ıslak mendil baby me yeni doğan canım parfümsüz sadece izotonik sulu öneririm ebebek de