kbrozdmr Türkiye de kolayca sezaryen e alıyorlar algısı yaratmanız hoş değil sadece bunu belirttim. ağızlarına almamış olabilirler ama nasibiniz de olmasaydı nerede olursanız olun sezaryen e alınırdınız. Suyunuzu patlattıkları anda yesil su gelse onlarda sizi sezaryen e almak zorundaydı bebeğinizin kalp atışı dusseydi yada. Suni sancıyı kim abartıyor bilmiyorum inan ki . 2 doğum yaptım ikisini de devlette doğurdum kimse sezaryen lafını ağzına almadı burada da :) biri kendi sancim biri suni sancı idi ikiside aynıydı. Zaten suni sancı sizin kendi sancinizi getirmek içindir yani yine kendi sancinizla oluyor doğum:)
Kesi de ilk dogumda genel olarak atılıyor yirtilma oldugunda toplanip dikilmesi daha zor cunku.önemli sinir olsa Türkiye dekiler de doktor değil mi asla böyle bir riske atmazlar.
Yani sizin yazdığınızdan da etkilenip korkacak insanlar olacaktır aa ciddi sinirimizi kesecekler diye siz diyorsunuz ya başkalarıyla perde var korkarım sesten diye.
Sizin aklınıza orası yatmış olabilir tabii ki herkes özgür. bir yeri överken ülkemizi gommek hoş olmamış , sonuçta bu yazıda bir sürü insani tedirgin edecek seyler var sadece dikkatimi çeken buydu.
Tartışmak için yada muhalefet olmak icin yazmıyorum sadece biraz fazla hak yenilmis gibi geldi saglik personelimiz bilgili , özverili.