AyeGlKarabulut arkadaşlar 12 haftalık hamileyim çok kötü öksürüyrum burnum tıkalı ağızıödan nefes alıyorum yaa oda yetmiyo gibi ne yapabilrim evde rahatlatacak bi şey tuzlu su yaptım ama burnuma banamısın demedi
SemihDamlaDalan AyeGlKarabulut bende aynı durumdayım meyve ıhlamur filan öyle atlatmaya çalışıyorum 9+5 haftalığım bende ne olacak böyle halimiz bilmem
Demetdemircioglu AyeGlKarabulut bana doktor mentollu bi burun spreyi yazdi onla nefes almistim tuzlu su etkilemiyoo🙄
GlahBilgiliPelit AyeGlKarabulut bende şuan sürünüyorum cnm bogazım şiş bırnum yıkalı basım ağrıyo gözlerim pıtır pıtır yaşarıyo gittim serum yedim banamısın demiyo çıldırıcam 😔😔
AyeGlKarabulut SemihDamlaDalan bende astım alerjikte var dr gittim az önce serum yedim ama gebelikte yapılan serum ne kadar etkili olacakki hala öksürüyorum birde kuru kuru
HicranBayrakdar Arkadaşlar en iyi 2 çözüm kırmızı elmanın kabuğunu soyun hem kabuğu hem elmayı doğrayın kaynayıp suyunu ılık bi şekilde için bide muzu ezin ılık su katip için çok iyi geliyo bende yaşadım olmuyorsa naneli şeker yiyin sürekli
AyeGlKarabulut Demetdemircioglu bana vermiyorlar yaa deli olcam nefes alamıyorum azım açık çölde kalmış kertenkele gibi geziyorum 😞
Demetdemircioglu AyeGlKarabulut kiyamam yaa bende cok surundum tuzlu su fayda etmedi nefes alamiyom dedim aile hekimi yazdi artik
AyeGlKarabulut GlahBilgiliPelit ökaürüğüm gece biraz rahattı perebron yaptılar normalde keserdi heralde hamileyşm diye düşük doz vurdular ama hala vıkırdıyorm 😞
Gfrn 1 yemek kaşığına 1 çay kaşığı toz zencefil atın limon damlatın karıştırın yiyin hemen keser.Sıcak su içine bal ve limon karışımı da iyi gelir