Buusesecen 30+3 günlük hamileyim kanamam oldu hastaneye yatısım yapıldı ama bebekle ilgili bi sorun yoktu cok sükür suan yavas yavas kesildi kanamam ama cok korktum yasayan var mı acaba benim gibi progestan kullanıyorum.
Pinarmelike Bende 19+1 haftalık hamileyim tam kanama değil ama lavaboya çıktığımda peceteye pembemsi lekelenme geliyor progestan kullandığım halde arada da pedime kahverengi şeklinde geliyor başına gelen var mı daha önce acaba
Buusesecen Pinarmelike benimde oyle tam kesiliyo progestanı koyduktan sonra yine cok az geliyo duruyo doktorm 1 hafta az olabilir korkmana gerk yok gecicek dedi
Csnsu Benim devam ediyor 5 inden beri kanamam var yani progestan ve iğne de kullanıyorum sbh klktığımda kanamam oluyo progestanı ıcınce kesılıo
Pinarmelike Csnsu valla ben anlamadım lavaboya gitmeye korkar oldum artık internetten okuduğum kadarıyla enfeksiyon olabilir yazıyor ama hastaneye de gidemiyorum malum koronadan
Csnsu Pinarmelike bnde özele gdiiyorum iğneyi vurdurmaya bile devlet cok kalabalıktır diye kanamamda kahveye dönmş bu haftaya randevu alayımda gideyim