Yasmnguull Kızlar sizde böyle misiniz? Her şeye alınmıyorum tabi ama bazı laflara hareketlere kırılıp ağlıyorum. Acaba hamilelikten mi yoksa gerçekten ağlanıp üzüleceğim bir şey mi ? Diye tereddütte kalıyorum.
Selalee22 Yasmnguull gercekten ağlayıp uzulecegin seymi bilemem tabi ama bebegin anne karnina dustukten sonra annenin her konuda degistigi bir gercek hamileliktendir benim gecti biraz zaten duygusal dglmde fazla kız kardesim hamile 4 aylik yaklasik gecen annemde konusuyoduk birden agladi küstü sanirm senin durumunda boyle😂🤗🙄🙈🙄
58_edaygmr_58 Yasmnguull ben öyleyim canım eşimle basit bir şey konuşsak bile ağlama isteği geliyor gözlerim doluyor ağlamak istemesem bile ağlıyorum bu uyumu sevmiyorum
Ruzgarperisi Yasmnguull ben zaten normalde birşeye alınıp ağlayan bir insandim.fazla duygusaldim. Şimdi hamilelikden daha çok aglak oldum ciktim. Hem ailemden uzaktayım .başka ülkede . Annemi ozleyip ağlıyorum. Gün içinde kaç kere ☹️
Handesiir Yasmnguull ahh canım benim.bende normalde zaten duygusal bir insandım ama hamilelik hormonlarıyla iyicene duygusal ve alıngan oldum.bu süreç çok normal.yalnız değilsin
Mvlildz Benimde huyum hep böyleydi ama şimdi daha çok oluyor sanki ve çok fazla sinirleniyorum 🤦🏻♀️ ama 🤨 bence sinirlenmem gerekn bir konu olduğu içindir. Hamileyiz biz bizi alttan almaları lazım
Yasmnguull Mvlildz aynen öyle şanslıyım eşim alttan alıyor tabi ama zor bir durum ona da üzülüyorum yaklaşmaya korkuyor bana
nur-kara Yasmnguull valla ben sürekli aglıyorum. 🤣 Baska sehirdeyim annemler geldi bugun yanıma nasılsın dediler iyi dedim başladım aglamaya oluyor böyle şeyler takma kafaya 🤣🤣
Miniginannesiiii1111 Yasmnguull ya ben aşeriyorum aserdigim şeyi yemek için bile ağlıyorum ötesi de vardır 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂😂😂😂
Yasmnguull Miniginannesiiii1111 güzel taktik bende deniyim artık eşim hemen alıyor ama belki daha hızlı gider alır 😅😅😅
UraSsmom Bende bazen saçma sapan şeylere ağlıyorum, saçma sapan şeylere neden ağlıyorum ki diyip Bi daha ağlıyorum 😅
Vnsgb Yasmnguull bende hem ağlıyorum hem laf yetiştiriyorum. Burnumu bile silmeye vakit kalmıyor çenem durmuyor ama herşeye ağlıyorum 🤣
Gamzenur60 Vnsgb ayrıyız hem ağlıyorum hemde susmuyorum sinirleniyorum laf yetistiriyorum aşırı sinirleniyorum hem ağlayıp hem bagariyorum 😂😂😂
Miniginannesiiii1111 Yasmnguull ya yokben hemen alsın diye değil duygusallasiyorum ondan alsın diye ağlamam hiç taktik falan da degil
Yakamoz__gul Yasmnguull ben ağlamıyorum alinganligim da yok ama çok çabuk sinirleniyorum. Resmen tahammül sınırım düştü. Eşim falan istemediğim şeyler söylemeye başlasa katlanamiyorum. Herkeste farklı gösterir tabi kendini. Hep hormonlardan bunlar 😁