superrmomy Yumiyum bende yolk keseside yoktu canım doktor zaten farkına varmıştı ama kendi düşmesini bekledi 9. Haftada düşük yaptım
ZEhrA_94 Yumiyum benimde öyleydi ama doktorum yolk kesesi varsa bebekte vardır ama küçüktür o yüzden 5 gün sonra tekrar gel tekrar bakalım demişti olabiliyor
Yumiyum ZEhrA_94 bende doktoruma bunu söyledim oda yolk kesesi olustuysa bebek kesin vardir diyemeyiz dedi ve beni düşündürdü 😐
Belmaaa Yumiyum henüz erken bir hafta sonra görünür ve hatta kalp atışı da duyulabilir stres yapmadan bekleyin
superrmomy Yumiyum simdi 31 haftalık hamileyim canım ilk gebeliklerde olabiliyormus yolk kesen varsa korkma ama gec döllenmedir 🙂
Burcu_1 Yumiyum anladım benim bebeğim de 9 haftaya kadar gözükmedi kesede doktor 1 hafta sonra kürtaj ama bende ağrı kanama yoktu dedi Allah'a şükür şimdi erkek bir bebeğim olcak inşallah gözükür bidaki muanede
Prmanne Her Bebek aynı haftada görünmüyor birincide 6.haftada kalp sesini duyduk ikincide 8.hafta bitiyordu ama yolk kesesi olduğu için 7.haftada doktor bu kesenin boş kese olma ihtimali yok demişti o bebeğin var olduğunun bir göstergesi gibi yani içinize dert etmeyin henüz çok erken biraz sabredin kalp atışını duyarsınız mutlaka
Efif Yolk olunca illa bebek çıkmıyor. Bende yolk olmasına rağmen boş gebelik oldu. Boş gebelik olsa bile bu gebe kalabildiğinizi gösterir, bence takmayın kafaya. Sonrasında genelde kısa sürede gebe kalınıyor.