isilbeyaz Asu22 sanırsam yok canm tüm kadınların yek odak noktası ovulasyon olduğuna göre..Bide bende ilk zamanlae ovulasyon tarihimi bilmiyordm hamile kalmak istiyordm olmamıştı.Daha sonrasnda ovulasyonu öğrendm o günleri değerlendirip öyle hamile kaldım
Nuriay Asu22 yumurtlama olmazsa tibben hamilelik mumkun degildir . Şöyle bir sey ola bilir yumurtlama olmadan 2 gun kadar once olan bir birliktelikte hamile kalma olasiliği var çünü sperm rahimde 72 saat yaşaya biloyor sağlikli bir sperma tabiki yani bu sekilde ola bilir ama tamamen yumurtlamadigin zamanda gebe kalmak imkansız
Sevgigursoy Asu22 tabiki var bence reglinin hemen sonrasında hamile kalma durumu çok yüksek , ben regliden hemen sonra gebe kalmışım
Nur_nur06 Asu22 Asu22 bence var canım ben reglim bittikten iki gün sonra hamile kaldım daha önce ovulasyon takip ettiğimde o günlerde hamile kalmamıstm üçüncü ay hiç beklemiyordum hamile olduğumu öğrendim reglden hemen sonra
Asu22 isilbeyaz anladım illa o günü tutturmak gerek yani 😂 merakım ondan di bir gün iki gün öncesi oluyo mu diye merak ettim çünkü iş dolayısıyla o günü tutturmak çok zor
bus_ra Sevgigursoy demek ki senin yumurtlama dönemin o zman mıs yumurtlama dönemi kişiden kişiye değişkenlik gösterir kızlar
Thsjdn Asu22 ogun olma olasiligi diger gunlere gore daha yuksek ama adet sonu cok kadin hamile kalabliyo yarisi adetten snra yumurtluyoda olabiliyo
Asu22 KubraSS- yaniii illa ki dusukte olsa bı ihtimal vardır diye düşünüyorum bende eskiden insanlar aydan hamile kaliyomus herhalde ovulasyon takibi yoktu ,😂😂
DuhaninAnnesi Asu22 eğer adetten hemen sonra yumurtlarsan veya adetine yakın yumurtlarsan tabiki kalabilirsin mesela ben adetime 1 gün kala yumurtladım, yumurta yoksa sperm ne ile döllenecek? 😊
Mehtapakgl Asu22 benim arkadaşımın başına geldi, adet bittikten sonra sadece 1 kere birliktelikleri olmuş onda hamile kaldı. Yani olabiliyor. Ama hangi şartlarda o konuya hakim değilim,
Asu22 Mehtapakgl evet aslında sorduğum buydu hangi şartlar da nasıl oluyo anlayabilmis değilim benim arkadaşım aylarca ovulasyon takibi yaptı uğraştı olmadı en sonun da hiç takip etmedihi bı zaman da oldu 😊
Gizemdi Asu22 yumurtlama gununde ve 1 2 gun oncesinde hamile kalma ihtimali vardir adetten hemen sonra hamile kaldim diyenlerde yumurtlama gununde hamile kaliyo kisiden kisiye degisir yumurtlama gunleri hatta aydan ayada degisebilir
Asu22 Gizemdi hmmm evet bu mantıklı 🖐️ insan çünkü yumurtalma günü ister istemez stres yapiyo insan maalesef
Asu22 Mehtapakgl nasip kısmet gerçekten ne kdar ustune düşersen o kadar zor oluyo bence artık buna karar verdim 🤦