Sumeyye_g Seferdeniz1 aynen çok ayakta durunca öyle oluyor bendede batıyor ağeı giriyor bende yavaş yavaş yapıyordum işimi evin için sürekli yürüyorum bişeyler yapıyorum ana yalancı sancılar işte banada hep 40 o geçecek gibi geliyor inşallah çok bekletmez
Esarikay guzelll bebek iri canım şuan 3800 ve yapısı da kemikli biraz. Çok zor olur oksijensiz kalabilir dedi doktorum
Naghansuel guzelll valla kuzum benim bebiş en son 36 da kontrole gittiğimde kanala yerleşmişti cuma gece ve cumartesi tüm gün ara ara adet sancısı gibi sancım vardı acile gittim nst sancı çıkmadı 2 cm Di açıklık pazar günü de aynı o şekildeydi sonra suyum patladı hastaneye gitmeme sancıları artması bir oldu zaten sonra da doğum iştw şükür kavuştum evğmizdeyiz darısı tüm bekleyenlere
Poncikveannesi 37+1 yarın kontrol var inşallah gün verirler artık şekerim yüzünden 38 de alırız demişti doktor 🙏
Ozden_ozkan Buseeeee bugun 38 haftalık olduk ve sabah nişan geldı lekelenme şeklınde düzensiz sancılarımvar beklemedeyız 😊
Kubra2503 38+2 olduk, hiç bir ağrım sızım yok nst de de sancı çıkmadı ama 2 cm açılmam varmış, bir an önce doğurmak istiyorum🤦♀️ Hastane odasını süsletcek miyim vazmıgeçmeliyim bunlara kafayı taktım bi de şu lanet virüs yüzünden
mervella Asliyamac guzelll ben de 73+5 im benimde çarşamba randevum var ay bakalım hayırlısı kendiliğinden gelirler inşallah biz normal bekliyoruz
Asliyamac mervella benim zorunlu sezeryan olacak geçen sene ocak ayında 35+4 de sezeryan doğum yaptım oğlum 34 gün yaşadı vefat etti hem rahmim hem çatım dar .. bu cuma sezeryana alacaktı aslında doktorum sonra vazgeçti ne zaman gelmek isterse o zaman,alırız dedi kendi gelmek istesin dedi ama ben bugün bi tuhafım yarını beklemeden gelecek sanki bizim oğlan 🙏🙏
Aysegul9898 37haftalıgız magnezyumu hıc bırakmafım hatta bıtmıstı doktorum tekrar yazfı kullanıyorum ve normal gorunuyo suanlık dogumumuz magnezyum dgumu nasıl etkiliyor onu anlamadım bırı acıklayablır mı acaba doktorum bu konuyla ılgılı bısı sylemedı bana
Hayat Aysegul9898 Magnezyum rahimde kasılmaları engelliyormuş.Ve rahimde kasılmalar olmadığı için rahim normal doğuma geç hazırlanıyor.Yalancı sancılar aslında doğum için hazırlık görevi yapar.Rahim kaslarını doğuma hazırlar.Magnezyum ise kasları gevşetir ve doğumu geciktirir.Öyle okudum ben.
Momdilay tumerseyma kullandığını hatırlattın mı belki yoğunluktan söylemeyi unuttu ya da bebekte gelişim geriliği mi var acaba ondan mı bilemedim🤔
tumerseyma Momdilay kullandığımı biliyor kesmemi söylememişti ama ben burda okuduğumdan beri bıraktım, bebek gelişimi suyu vs hepsi iyi . Son 8 gunumuz kaldi ama hala gelmiyor benim kiz 🤷♀️
Gzdgzdkrt Buseeeee 36+0 olduk saat 8 den şimdiye kadar karnımda aşırı bir hareket içerisinde 😣 kasıklarıma doğru basınç yapıyo
Hayat Buseeeee Durum vahim😄son 14 gün ve halaa bekliyorum.Benimle aynı hamile kalanlar doğurdu.Bi ben bekliyorum.Öküzün trene bakdığı gibi takvime bakmaktan kafayı yiyecem😒
Aysimanin_52annesi Buseeeee 38 olduk gelen giden yok 1 cm açılmam var 1 haftadır ama kizcem gelmiyor ya 😂🤣😂😍
Minigim_ Buseeeee kasık ağrılarım var baya bi gece uyuyamiyorum artık doğru düzgün haftya perşembe sezeryan günüm su virüsden dolayıda da kafamda bir sürü şeyler var 🤔 37+3 olduk